• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 1998. gada 9. jūnija noteikumi Nr. 215 "Grozījumi Ministru kabineta 1997.gada 6.maija noteikumos nr.171 "Noteikumi par kompensācijas aprēķināšanu bijušajiem zemes īpašniekiem vai viņu mantiniekiem un maksas noteikšanu par īpašumā nodoto zemi pilsētās"". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 11.06.1998., Nr. 172/173 https://www.vestnesis.lv/ta/id/48628

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta noteikumi Nr.216

Noteikumi par higiēnas prasībām pirmsskolas izglītības iestādēm

Vēl šajā numurā

11.06.1998., Nr. 172/173

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru kabinets

Veids: noteikumi

Numurs: 215

Pieņemts: 09.06.1998.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.
Ministru kabineta noteikumi Nr.215

Rīgā 1998.gada 9.jūnijā (prot. nr.29 10.§)
Grozījumi Ministru kabineta 1997.gada 6.maija noteikumos nr.171 "Noteikumi par kompensācijas aprēķināšanu bijušajiem zemes īpašniekiem vai viņu mantiniekiem un maksas noteikšanu par īpašumā nodoto zemi pilsētās"
Izdoti saskaņā ar likuma "Par zemes reformu Latvijas Republikas pilsētās" 12.pantu
Izdarīt Ministru kabineta 1997.gada 6.maija noteikumos nr.171 "Noteikumi par kompensācijas aprēķināšanu bijušajiem zemes īpašniekiem vai viņu mantiniekiem un maksas noteikšanu par īpašumā nodoto zemi pilsētās" (Latvijas Vēstnesis, 1997, 114.nr.) šādus grozījumus:

1. Izteikt 2.punktu šādā redakcijā:

"2. Kompensāciju par zemi tās bijušajiem īpašniekiem vai viņu mantiniekiem visos gadījumos aprēķina saskaņā ar Ministru kabineta noteikumiem par pilsētu zemes kadastrālo vērtēšanu."

2. Izteikt 23.punktu šādā redakcijā:

"23. Neatgūtās zemes pašreizējās vērtības kompensāciju bijušajiem zemes īpašniekiem vai viņu mantiniekiem likuma "Par zemes reformu Latvijas Republikas pilsētās" 12.panta pirmās daļas 1. un 2.punktā minētajos gadījumos aprēķina atbilstoši individuālajam zemes kadastrālajam novērtējumam vai - pēc zemes īpašnieka vai viņa mantinieku vēlēšanās - atbilstoši masveidā veiktajam zemes kadastrālajam novērtējumam šo noteikumu 3., 4., 5., 6., 7. un 8.punktā noteiktajā kārtībā un termiņos, pamatojoties u z zemes komisijas lēmumu (atzinumu), kas izsniegts bijušajam zemes īpašniekam (mantiniekam) un kurā norādīta zemes gabala platība un pievienots zemes tiesiskā ieguvēja aizņemtās zemes robežu plāns vai skice. Ja bijušie zemes īpašnieki vai viņu mantinieki vēlas saņemt kompensāciju atbilstoši masveidā veiktajam zemes kadastrālajam novērtējumam, tie pēc minēto datu vēlākas precizēšanas un lēmuma saņemšanas nevar pretendēt uz papildu kompensāciju saskaņā ar precizētajiem datiem."
Ministru prezidenta vietā - Ministru prezidenta biedra pienākumu izpildītājs, finansu ministrs R.Zīle

Ekonomikas ministrs L.Strujevičs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!