• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ārlietu ministrs: - sarunā ar Grieķijas ārlietu ministra vietnieku. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 19.06.1998., Nr. 182/183 https://www.vestnesis.lv/ta/id/48773

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Baltijas zemkopju rūpēs

Vēl šajā numurā

19.06.1998., Nr. 182/183

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ārlietu ministrs:

— sarunā ar Grieķijas ārlietu ministra vietnieku

No 17. līdz 19. jūnijam Latvijā darba vizītē uzturas Grieķijas ārlietu ministra vietnieks Konstantīns Ivrakis ( Constantin Ivrakis ).

Vakar, 18. jūnijā, Konstantīns Ivrakis ieradās vizītē pie ārlietu ministra Valda Birkava. Tikšanās laikā Valdis Birkavs un Konstantīns Ivrakis pārrunāja Latvijas un Grieķijas divpusējās attiecības un sadarbības iespējas ekonomikas un tirdzniecības sfērā, kā arī sprieda par līgumattiecību bāzes pilnveidošanu, savstarpēju atbalstu ANO un abu valstu sadarbības iespējām starptautiskajās organizācijās. Ārlietu ministrs informēja K.Ivraki par gaidāmo BJVP sanāksmi Kopenhāgenā. Runājot par abu valstu sadarbību ekonomikas un tirdzniecības sfērā, V.Birkavs akcentēja, ka Baltijas jūras reģionam ir liels attīstības potenciāls, kas varētu veicināt ciešāku ekonomisko kontaktu nostiprināšanos. Attiecībā uz sadarbību transporta jomā V.Birkavs ar gandarījumu atzīmēja Latvijas ostu straujo attīstību un ārvalstu partneru augošo interesi dibināt kontaktus.

Tikšanās laikā V.Birkavs un K.Ivrakis pārrunāja Latvijas Valsts prezidenta vizīti Grieķijā nākamajā gadā un apsprieda aktuālus starptautisko attiecību jautājumus.

ĀM preses centrs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!