• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru prezidents: - sarunā ar EIB viceprezidentu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 19.06.1998., Nr. 182/183 https://www.vestnesis.lv/ta/id/48774

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par konstitucionālās sistēmas attīstību mūsdienās

Vēl šajā numurā

19.06.1998., Nr. 182/183

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru prezidents:

— sarunā ar EIB viceprezidentu

Vakar, 18.jūnijā, Ministru prezidents Guntars Krasts tikās ar Eiropas Investīciju bankas (EIB) viceprezidentu V. Rotu (W.Roth).

Sarunas gaitā V. Rots apliecināja atbalstu projektiem valstīs, kuras gatavojas iestāties Eiropas Savienībā, neatkarīgi no to formālās klasifikācijas pēc gatavības iestāšanās procedūrai. EIB aizdevuma procenti ir zemāki nekā daudzām komercbankām un finansu institūcijām, bet atmaksāšanas laiks infrastruktūras projektos var sasniegt pat 20 gadus. Valsts garantijas nepieciešamas vides un ceļu infrastruktūras projektiem, bet citos projektos, sevišķi privatizētajos infrastruktūras uzņēmumos, valdības garantijas nav nepieciešamas. EIB viceprezidents apliecināja EIB gatavību "Baltijas enerģijas loka" sastāvdaļu finansēšanai un "Ziemeļu dimensijas" koncepcijas attīstīšanai.

Ministru prezidents Guntars Krasts augstu novērtēja pašreizējo EIB darbību Latvijā un apliecināja Latvijas valdības atbalstu lētu kredītresursu iesaistīšanai Latvijas ekonomikā.

Valdības preses departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!