• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Valsts prezidents:. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.06.1998., Nr. 184/185 https://www.vestnesis.lv/ta/id/48822

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Konkursi

Vēl šajā numurā

20.06.1998., Nr. 184/185

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Valsts prezidents:

— telefonsarunā ar Amerikas Savienoto Valstu valsts sekretāres vietnieku

Vakar, 19. jūnijā, notika Valsts prezidenta Gunta Ulmaņa telefonsaruna ar ASV valsts sekretāres vietnieku Strobu Talbotu.

S.Talbots atvainojās, ka nevar ierasties uz ASV — Baltijas Partnerības komisijas sēdi Rīgā, jo sakarā ar ASV prezidenta un valsts sekretāres M.Olbraitas došanos vizītēs ārpus valsts, viņam jāpaliek savā valstī.

S.Talbots informēja, ka pirmā Amerikas Savienoto Valstu — Baltijas Partnerības komisijas sēde notiks pāris nedēļas vēlāk.

Valsts prezidents uzsvēra, ka kopš ASV prezidenta B.Klintona vizītes Rīgā Latvijas un ASV sadarbība bijusi īpaši aktīva un veiksmīga.

Valsts prezidents iepazīstināja S.Talbotu ar iekšpolitisko situāciju valstī, minot arī, ka pirmdien Saeimā 3. lasījumā, pēc prezidenta domām, tiks pieņemti grozījumi Pilsonības likumā.

S.Talbots augsti novērtēja G.Ulmaņa personīgo ieguldījumu, rosinot diskusiju par integrējošas sabiedrības veidošanu Latvijā.

— pārrunās ar Latvijas ģenerālprokuroru

Vakar, 19.jūnijā, Valsts prezidents Guntis Ulmanis kārtējo reizi tikās ar ģenerālprokuroru Jāni Skrastiņu.

Ģenerālprokurors informēja par svarīgākajiem pēdējā laikā atklātajiem likumpārkāpumiem, kā arī par Korupcijas novēršanas konferencē skartajām problēmām un to iespējamajiem risinājumiem.

Valsts prezidents interesējās par prokuratūras darbu likumības nostiprināšanā valstī. Tika pārrunātas arī trešdien Saeimā pieņemtās Krimināllikuma nostādnes, tajā skaitā nāves soda atstāšana likumā.

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!