• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
"Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" - pie Jums dodas 16.burtnīca. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 26.06.1998., Nr. 186/187 https://www.vestnesis.lv/ta/id/48861

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

"Latvija vēlas sev drošu nākotni"

Vēl šajā numurā

26.06.1998., Nr. 186/187

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

"Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" — pie Jums dodas 16.burtnīca

Godātie lasītāji, kārtējā valsts normatīvo tiesību aktu burtnīca pie Jums dodas ar likumiem, kas Saeimā pieņemti 27.un 28.maijā, un Ministru kabineta dokumentiem, kas izdoti 26.maijā un 2.jūnijā. Grozījumi Saeimas vēlēšanu likumā attiecas uz balsu skaitīšanu un ievēlēto deputātu noteikšanu. Izdarīti grozījumi Latvijas Kriminālprocesa kodeksā, un pieņemts likums "Par izziņas izdarītāja, prokurora vai tiesneša nelikumīgas vai nepamatotas rīcības rezultātā nodarīto zaudējumu atlīdzināšanu". Grozījumi izdarīti arī likumā "Par valsts noslēpumu".

Ministru kabinets izdevis noteikumus par bērna kopšanas pabalsta apmēru, par pārtikas radioaktīvā piesārņojuma kontroli, par ūdensvada un kanalizācijas tīklu ekspluatācijas aizsargjoslu noteikšanu, par naftas produktu zudumu normām, uzglabājot tos akcīzes preču noliktavā, u.c. Vairāki noteikumi attiecas uz medicīnas jomu: par atvieglojumiem ārstniecības līdzekļu iegādē, par ārstniecības personu sertifikāciju, par kārtību, kādā izmaksājama atlīdzība slimokasēm sakarā ar satiksmes negadījumā cietušo personu ārstēšanu, par obligātajām prasībām slimnīcām, ambulatorajām ārstniecības iestādēm un neatliekamās medicīniskās palīdzības iestādēm. Noteiktas prasības, kas jāievēro attiecībā uz telpām, aprīkojumu, operatīvajiem medicīniskajiem transportlīdzekļiem un personālu. Saskaņā ar likumu "Par meža apsaimniekošanu un izmantošanu" izdoti noteikumi par ilgtermiņa mežistrādes līgumu slēgšanas apturēšanu. Grozījumi izdarīti karavīru militārās disciplīnas reglamentā, noteikumos par bīstamo iekārtu reģistrāciju, par pašvaldību aizņēmumiem un garantijām u.c. Apstiprināta Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijas Satversme. Ar Ministru kabineta rīkojumu tiek reorganizēts Zinātņu akadēmijas Latviešu valodas institūts, pievienojot to Latvijas Universitātei kā patstāvīgu struktūrvienību ar juridiskās personas tiesībām. Līdz ar to izdarīts grozījums Izglītības un zinātnes ministrijas nolikumā. Jaunajam Valsts atbalsta uzraudzības komisijas nolikumam pielikumā dots pieteikuma projektā ietveramās informācijas saturs: par atbalsta veidu, projekta mērķi, nozari, konkurences vidi u.tml. Jūsu "LV"

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!