• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 30.jūnija sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 2.07.1998., Nr. 194/195 https://www.vestnesis.lv/ta/id/48989

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta 30.jūnija sēdē (turpinājums)

Vēl šajā numurā

02.07.1998., Nr. 194/195

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta 30.jūnija sēdē

Turpinājums

no 1.lpp.

Ministru kabinets pieņēma zināšanai Valsts cilvēktiesību biroja direktora Olafa Brūvera sniegto Valsts cilvēktiesību biroja 1997.gada ziņojumu. Ņemot vērā iesniegto ziņojumu, kā arī ārlietu ministra Valda Birkava sniegto infromāciju par Valsts cilvēktiesību biroja direktora O.Brūvera darbības negatīvo starptautisko novērtējumu, valdība atzina O.Brūvera darbu par neapmierinošu. Valsts kancelejai kopā ar Ārlietu ministriju uzdots sagatavot izskatīšanai valdības ierosinājumu Saeimai atlaist O.Brūveru no amata sakarā ar neatbilstību ieņemamajam amatam.

Pieņemta zināšanai Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas sagatavotā sadzīves atkritumu apsaimniekošanas stratēģija 1998.— 2010.gadam.

Pieņemta zināšanai ekonomikas ministra Laimoņa Strujeviča sniegtā informācija "Par naftas darbu veikšanas izdevumu tāmi". Ekonomikas ministrijai uzdots piešķirt 69 000 latu no Valsts īpašuma privatizācijas fonda, paredzot šīs summas iekļaušanu Valsts īpašuma privatizācijas fonda izlietošanas programmā 1998.gadam.

Valdība akceptēja koncepciju "Vienādas iespējas visiem". Labklājības, Izglītības un zinātnes, Vides aizsardzības un reģionālās attīstības, Kultūras, Satiksmes un Ekonomikas ministrijai uzdots atbilstoši koncepcijai un finansēšanas iespējām iekļaut ministriju rīcības plānos 1999.gadam un turpmākajiem gadiem koncepcijas īstenošanai paredzētos pasākumus.

Valdība akceptēja konceptuālo jautājumu par Černobiļas atomelektrostacijas avārijas seku likvidēšanas dalībnieka un Černobiļas atomelektrostacijas avārijas rezultātā cietušas personas statusa un sociālo garantiju noteikšanu. Labklājības ministrijai uzdots līdz 1.novembrim sagatavot un iesniegt izskatīšanai valdībā likumprojektu "Par Černobiļas atomelektrostacijas avārijas seku likvidēšanas dalībnieka un Černobiļas atomelektrostacijas avārijas rezultātā cietušas personas statusa un sociālo garantiju noteikšanu".

Akceptēta "Koncepcija par darba samaksu". Labklājības ministrijai uzdots līdz šā gada 15.augustam iesniegt Valsts kancelejā Ministru prezidenta rīkojuma projektu par (starpministriju) darba grupas izveidošanu MK noteikumu izstrādāšanai par darba samaksas sistēmām no valsts budžeta finansējamo iestāžu darbiniekiem saskaņā ar iesniegto koncepciju. Līdz 1998.gada 1.decembrim pabeigt intelektuālā darba novērtēšanu saskaņā ar intelektuālā darba novērtēšanas un kvalifikācijas kategoriju noteikšanas pamatmetodiku. Labklājības ministrijai uzdots sagatavot fiziskā darba novērtēšanas un kvalifikācijas kategoriju noteikšanas metodikas projektu līdz 1998.gada 31.oktobrim.

Valdības preses departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!