• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta Komitejas 6. jūlija sēde. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 7.07.1998., Nr. 198 https://www.vestnesis.lv/ta/id/49082

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Krievijas sankcijām

Vēl šajā numurā

07.07.1998., Nr. 198

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Valdībā

Ministru kabineta Komitejas 6. jūlija sēde

Akceptēts noteikumu projekts "Latvijas Muzeju padomes nolikums", kurš nosaka, ka padome ir sabiedriski konsultatīva institūcija, kas veicina valsts stratēģijas izstrādi muzeju jomā, muzeju attīstību un sadarbību, kā arī lēmumu pieņemšanu jautājumos, kuri attiecas uz muzejiem un Nacionālo muzeju krājumu.

Akceptēts noteikumu projekts "Noteikumi par Nacionālo muzeju krājumu", kas noteiks Nacionālā muzeja krājumu veidošanas, papildināšanas, uzskaites, saglabāšanas, izmantošanas un finansēšanas kārtību.

Akceptēts likuma "Radio un televīzijas likums" grozījumu projekts, kas novērsīs atsevišķas neskaidrības un pretrunas ar Eiropas likumdošanas aktiem audiovizuālajā nozarē.

Akceptēts noteikumu projekts "Grozījums Ministru kabineta 1996.gada 20.augusta noteikumos nr.336 "Noteikumi par īpaša režīma zonu Rīgas pilsētas administratīvajā teritorijā"", kas paredz izslēgt noteikumu 3.punktu, kurš paredz, ka īpaša režīma zona Vecrīgā ir spēkā līdz šā gada 30.jūlijam, tādējādi Vecrīgai tiks piešķirts pastāvīgs īpaša režīma zonas statuss.

Akceptēts likumprojekts "Grozījums Muitas likumā", kas paredz šo likumu papildināt ar nosacījumu, ka Ministru kabinets nosaka kārtību, kādā veicami muitas kontroles pasākumi intelektuālā īpašuma aizsardzībai, aizliedzot kontrafaktu un pirātisku preču izlaišanu brīvam apgrozījumam, izvešanu, atpakaļizvešanu, tranzītu, ievešanu muitas noliktavā, ievešanu pārstrādei, ievešanu pārstrādei muitas kontrolē un ievešanu uz laiku.

Akceptēts noteikumu projekts "Rūpnieciskās zvejas noteikumi Latvijas Republikas iekšējos ūdeņos", kas noteiks kārtību, kādā fiziskās un juridiskās personas drīkst nodarboties ar rūpniecisko zveju Latvijas Republikas iekšējos ūdeņos, izņemot ūdeņus, kas tiek izmantoti tikai specializētai zivkopībai un mākslīgai zivju pavairošanai.

Aivis Freidenfelds,

Valdības preses departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!