• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Novadnieki kā draugi, kaimiņi, sāncenši. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 29.09.1998., Nr. 280/281 https://www.vestnesis.lv/ta/id/49874

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Novadnieki - kā draugi, kaimiņi, sāncenši (turpinājums)

Vēl šajā numurā

29.09.1998., Nr. 280/281

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Novadnieki kā draugi, kaimiņi, sāncenši

Par Vidzemes uzņēmēju

dienām Valmierā

 

Aizvadītajā nedēļā Valmiera kļuva par Vidzemes uzņēmēju pulcēšanās centru. Veidojot uzņēmēju dienu tradīcijas, šogad dalībnieku pulks bija īpaši kupls, jo 25.un 26.septembrī izstādē sevi pieteikuši ap 100 dalībnieku no Valmieras, Smiltenes, Krāslavas, Cēsīm, Trikātas, Grundzāles, Salacgrīvas, Limbažiem, Jaunpiebalgas, arī Dobeles, Tukuma, Jelgavas, Suntažiem, Rīgas, Bauskas, Daugavpils u.c.

V2.JPG (21777 BYTES)V1.JPG (18718 BYTES)

Vidzemes uzņēmēju dienu atklāšanā — (no kreisās) — Valmieras rajona padomes priekšsēdētājs Kārlis Greiškalns, Saeimas priekšsēdētāja biedrs Andris Ameriks, zemkopības ministrs Andris Rāviņš; Ministru prezidenta biedrs, vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Anatolijs Gorbunovs Foto: Arnis Blumbergs, "LV"

Uzņēmīgos un darbīgos Vidzemes uzņēmējus izstādes atklāšanā valdības vārdā sveica Ministru prezidenta biedrs, vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Anatolijs Gorbunovs un Saeimas priekšsēdētāja biedrs Andris Ameriks. Zemkopības ministrs Andris Rāviņš teica:

— Domāju, ka šīs tradicionālās izstādes galvenais uzdevums ir parādīt attīstības virzienu un to, kas šī gada laikā paveikts. Novadu izstādes ir kļuvušas par atbalstāmu lietu, un ministriju uzdevums ir tās veicināt, jo šeit var pamācīties no kaimiņiem, draugiem un arī konkurentiem.

Tirdzniecības un rūpniecības kameras priekšsēdētājs Voldemārs Gavars atcerējās laiku pirms četriem pieciem gadiem, kad tika organizētas pirmās izstādes Rīgā, kas tagad jau ieguvušas starptautisku mērogu. Izaugsme vērojama arī Vidzemes novadā, jo iepriekšējā izstādē piedalījušies gandrīz uz pusi mazāk dalībnieku.

Valmieras rajona padomes priekšsēdētājs Kārlis Greiškalns par vissvarīgāko uzdevumu uzskata nepadoties ārvalstniekiem un akciju sabiedrību kontrolpaketes paturēt savās rokās.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!