• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 1998. gada 29. septembra noteikumi Nr. 378 "Pašvaldības finansu stabilizācijas procesa uzrauga darbības noteikumi". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 2.10.1998., Nr. 284/285 https://www.vestnesis.lv/ta/id/49952

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta noteikumi Nr.379

Grozījumi Ministru kabineta 1997.gada 2.septembra noteikumos Nr.312 "Kārtība un apmēri, kādos veicami maksājumi par dzīvokļa, mākslinieka darbnīcas un neapdzīvojamās telpas nodošanu īpašumā līdz dzīvojamās mājas privatizācijai"

Vēl šajā numurā

02.10.1998., Nr. 284/285

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru kabinets

Veids: noteikumi

Numurs: 378

Pieņemts: 29.09.1998.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta noteikumi Nr. 378

Rīgā 1998.gada 29.septembrī (prot. Nr. 54, 28.§)

Pašvaldības finansu stabilizācijas procesa uzrauga darbības noteikumi

Izdoti saskaņā ar likuma "Par pašvaldību finansu stabilizēšanu
un pašvaldību finansiālās darbības uzraudzību" 19.pantu

 

1. Šie noteikumi nosaka pašvaldības finansu stabilizācijas procesa uzrauga (turpmāk - stabilizācijas uzraugs) darbību, ja finansu ministrs vai Ministru kabinets ir pieņēmis lēmumu par pašvaldības finansu stabilizācijas procesa uzsākšanu.

2. Stabilizācijas uzraugs piedalās pašvaldības finansu stabilizācijas procesa projekta (turpmāk - stabilizācijas projekts) izstrādāšanā un sagatavo rakstisku atzinumu (ja nepieciešams, norāda atšķirīgos viedokļus) par pašvaldības domes (padomes) apstiprināto stabilizācijas projektu.

3. Stabilizācijas uzrauga atzinumu pievieno pašvaldības domes (padomes) sagatavotajam un apstiprinātajam stabilizācijas projektam un nosūta finansu ministram akceptēšanai.

4. Stabilizācijas uzrauga pienākumi un tiesības noteiktas likuma "Par pašvaldību finansu stabilizēšanu un pašvaldību finansiālās darbības uzraudzību" 19. un 20.pantā.

5. Ja stabilizācijas uzraugam ir nepieciešama papildu informācija, Finansu ministrija ir tiesīga pieprasīt to no ministrijām un citām valsts institūcijām, ja likumos nav noteikts citādi.

6. Visi stabilizācijas uzrauga priekšlikumi likuma "Par pašvaldību finansu stabilizēšanu un pašvaldību finansiālās darbības uzraudzību" 19.panta 3. un 4.punkta izpildes nodrošināšanai sagatavojami rakstiski un izskatāmi pašvaldības domes (padomes) kārtējā (ārkārtas) sēdē.

7. Reizi ceturksnī stabilizācijas uzraugs iesniedz finansu ministram un likuma "Par pašvaldību finansu stabilizēšanu un pašvaldību finansiālās darbības uzraudzību" 8.panta otrajā daļā noteiktajai pastāvīgajai komisijai rakstisku pārskatu par pašvaldības finansu stabilizācijas procesa gaitu un iepazīstina ar to arī attiecīgās pašvaldības domi (padomi) un tās priekšsēdētāju.

8. Stabilizācijas uzraugs pēc finansu ministra pieprasījuma sniedz viņam informāciju par pašvaldības finansu stabilizācijas procesa gaitu.

9. Ja stabilizācijas uzraugs atkāpjas no amata vai finansu ministrs viņu atbrīvo no amata, visa apkopotā dokumentācija par pašvaldības finansu stabilizācijas procesa gaitu stabilizācijas uzrauga darbības laikā iesniedzama Finansu ministrijā.  

Ministru prezidents G.Krasts

Finansu ministrs R.Zīle

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!