• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Jauni muitas vārti uz Austrumu robežas. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 2.10.1998., Nr. 284/285 https://www.vestnesis.lv/ta/id/49985

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Jauni muitas vārti uz Austrumu robežas (turpinājums)

Vēl šajā numurā

02.10.1998., Nr. 284/285

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Jauni muitas vārti uz Austrumu robežas

RO1.JPG (26289 BYTES) Atklājot muitas kontrolpunktu Terehovā: Valsts prezidents Guntis Ulmanis, ieņēmumu valsts ministre Aija Poča un Valsts ienēmumu dienesta ģenerāldirektors Andrejs Sončiks

Foto: Arnis Blumbergs, "LV"

Vakar, 1.oktobrī, Valsts prezidents Guntis Ulmanis piedalījās Terehovas muitas kontrolpunkta svinīgajā atklāšanā. Guntis Ulmanis pateicās visiem, kuri piedalījās un ar kuru atbalstu izveidots Terehovas muitas punkts, kā arī pauda pārliecību par Latvijas gatavību turpināt robežas sakārtošanu.

Uzrunājot klātesošos, Austrijas vēstnieks Antons Kozusniks izteica cerību, ka nākotnē šis muitas kontroles punkts iekļausies arī Eiropas Savienības austrumu robežā.

Pēc Krievijas vēstnieka Aleksandra Udaļcova uzaicinājuma Valsts prezidents apmeklēja muitas kontroles punktu Krievijas pusē. Krievijas vēstnieks pauda viedokli, ka Latvijai un Krievijai būtu jāparaksta līgums par sadarbības pamatprincipiem.

Valsts prezidenta preses dienests

Valsts prezidents Guntis Ulmanis:

Cienījamās dāmas un godātie kungi!

Šodien esam pulcējušies, lai atklātu Terehovas muitas kontrolpunktu. Esam pulcējušies, lai būtu liecinieki tam, kā tikai gada laikā, pateicoties Eiropas Savienības finansiālajam atbalstam, uz galvenā Latvijas austrumu ceļa ir izveidots viens no modernākajiem Latvijas autotransporta muitas kontroles punktiem.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!