• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 1998. gada 6. oktobra noteikumi Nr. 391 "Noteikumi par Apvienoto Nāciju Organizācijas Drošības padomes noteikto sankciju režīmu pret Sjerraleoni". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 9.10.1998., Nr. 289/290 https://www.vestnesis.lv/ta/id/50058

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta noteikumi Nr.392

Dzelzceļa pārbrauktuvju un pāreju ierīkošanas, aprīkošanas, apkalpošanas un slēgšanas noteikumi

Vēl šajā numurā

09.10.1998., Nr. 289/290

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru kabinets

Veids: noteikumi

Numurs: 391

Pieņemts: 06.10.1998.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta noteikumi Nr. 391

Rīgā 1998.gada 6.oktobrī (prot. Nr. 55, 6.§)

Noteikumi par Apvienoto Nāciju Organizācijas Drošības padomes noteikto sankciju režīmu pret Sjerraleoni

Izdoti saskaņā ar likuma "Par Apvienoto Nāciju Organizācijas
Drošības padomes noteikto sankciju režīmu Latvijas Republikā" 4.pantu

 

1. Šie noteikumi nosaka ar Apvienoto Nāciju Organizācijas Drošības padomes 1998.gada 5.jūnija 1171.rezolūciju noteikto sankciju režīmu pret Sjerraleoni Latvijas Republikā.

2. Šo noteikumu izpratnē personas, kuras darbojas militārajā huntā, un personas, kuras darbojas apvienotajā revolucionārajā frontē (Revolutionary United Front - RUF), ir personas, kuru sarakstu ir apstiprinājusi komiteja, kas izveidota saskaņā ar Apvienoto Nāciju Organizācijas Drošības padomes 1997.gada 8.oktobra 1132.rezolūciju.

3. Aizliegt personām, kuras darbojas militārajā huntā vai apvienotajā revolucionārajā frontē, ieceļot Latvijas Republikā, kā arī ceļot tranzītā cauri Latvijas Republikas teritorijai.

4. Neizsniegt vīzas ieceļošanai Latvijas Republikā vai tās teritorijas šķērsošanai tranzītā, kā arī neizsniegt uzturēšanās atļaujas Latvijas Republikā personām, kuras darbojas militārajā huntā vai apvienotajā revolucionārajā frontē, un anulēt līdz šim izsniegtās vīzas un uzturēšanās atļaujas.

5. Aizliegt Latvijas Republikas fiziskajām un juridiskajām personām, kā arī citu valstu fiziskajām un juridiskajām personām, kuras legāli atrodas vai kuru pārstāvniecības ir reģistrētas Latvijas Republikā, jebkāda veida ieroču un tamlīdzīgu materiālu, arī munīcijas, militārā transporta, militārā ekipējuma, paramilitārā ekipējuma un rezerves daļu piegādi vai tirdzniecību uz Sjerraleoni, izņemot piegādes Sjerraleones valdībai cauri šādiem tās norādītajiem piegādes punktiem:

5.1. Kambija un Kabala (no Gvinejas Republikas);

5.2. Bo-Vatersaida un Koinda (no Libērijas Republikas);

5.3. Lundži starptautiskā lidosta, Lundži, Karalienes Elizabetes II krastmala, Klaintauna (Frītauna, Sjerraleone).

6. Šo noteikumu 5.punktā minētais ierobežojums neattiecas uz ieroču un tamlīdzīgu materiālu piegādi vai tirdzniecību, ja tas ir nepieciešams Rietumāfrikas valstu ekonomiskās kopienas militāro novērotāju grupai (Military Observer Group of the Economic Community of West African States - ECOMOG) vai Apvienoto Nāciju Organizācijai.

7. Ārlietu ministrijai, Iekšlietu ministrijai un Satiksmes ministrijai veikt šo noteikumu izpildei nepieciešamos pasākumus.

8. Atzīt par spēku zaudējušiem Ministru kabineta 1998.gada 31.marta noteikumus Nr.117 "Noteikumi par Apvienoto Nāciju Organizācijas Drošības padomes noteikto sankciju režīmu pret Sjerraleoni" (Latvijas Vēstnesis, 1998, 87./88.nr.). 

Ministru prezidents G.Krasts 

Ārlietu ministra vietā -
tieslietu ministrs Dz.Rasnačs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!