• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Saeimas dokumenti. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 27.10.1998., Nr. 315/316 https://www.vestnesis.lv/ta/id/50402

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Saeimas dokumenti

Vēl šajā numurā

27.10.1998., Nr. 315/316

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Latvijas Republikas 6. Saeimas

1998. gada Rudens sesija

11. burtnīca

19. oktobris — 26. oktobris

Saeimas Prezidija

1998. gada 19. oktobra sēdē

1. Sēdē izskatīja septiņus saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.

2. Sakarā ar to, ka jautājums neietilpst 6. Saeimas Prezidija kompetencē, Prezidijs nolēma atstāt bez izskatīšanas deputāta G.Valdmaņa iesniegumu par Saeimas vēlēšanu likuma 38. panta neatbilstību Latvijas Republikas Satversmes 6. pantam.

3. Prezidijs nolēma atcelt Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas locekles Janīnas Kušneres komandējumu uz Palermo (Itālija) no 1998. gada 20. oktobra līdz 25. oktobrim.

4. Izskatīja deputāta J.Ābeles iesniegumu, kurā viņš lūdz atmaksāt komandējuma izdevumus sakarā ar uzturēšanos Oslo laika posmā no 12. septembra līdz 20. oktobrim Iekšlietu ministrijas Ieslodzījuma vietu pārvaldes darbinieku grupas sastāvā.

Prezidijs nolēma noraidīt deputāta J.Ābeles iesniegumu, jo minētais brauciens nav bijis Saeimas Prezidija apstiprināts kamandējums.

Deputātam J.Ābelem minētajā laika posmā ir attaisnoti Saeimas sēžu kavējumi.

5. Izskatīja deputātu iesniegumus un attaisnoja kavējumus: A.Čepānim (Saeimas 14. oktobra sēdē); J.Jurkānam (Saeimas 14. un 15. oktobra sēdē); P.Keišam (Saeimas 16. oktobra sēdē); P.Putniņam (Saeimas 15. oktobra sēdē); A.Rubinam (Saeimas 7. oktobra ārkārtas sēdē un 8. oktobra sēdē); M.Rudzītim (Saeimas 14., 15. un 16. oktobra sēdē).

6. Pieņēma zināšanai deputāta J.Sinkas pārskatu par piedalīšanos Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas 1998. gada sesijas noslēguma daļā Strasbūrā.

Saeimas sekretāra biedrs M.Rudzītis

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!