• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Valsts prezidentam Guntim Ulmanim. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 29.10.1998., Nr. 321 https://www.vestnesis.lv/ta/id/50487

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par enerģētiku un politiku šodien un rīt

Vēl šajā numurā

29.10.1998., Nr. 321

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Vēstules

Valsts prezidentam Guntim Ulmanim

A.god. Prezidenta kungs!

Esmu atļāvies vērsties pie Jums samērā nesvarīgā jautājumā, vienlaikus gan šajā reizē uzskatot, ka ir pietiekami svarīgi tomēr precizēt atsevišķus Jūsu pirmdienas radiointervijā skartus apgalvojumus.

Konkrēti, es negribētu pieņemt acīmredzot arī man adresēto kritiku par neieinteresētību bērnu likteņos tikai tāpēc, ka neesmu ieradies uz SOS Bērnu ciemata atklāšanu Bauskas rajona Īslīces pagastā. Tāpat kā negribētu pieņemt arī mājienus par priekšvēlēšanu populismu, kas it kā varētu būt bijis vienīgais iemesls, kādēļ šie uz atklāšanu aicinātie un neatbraukušie ministri (tātad — es) būtu ieradušies Īslīcē citā laikā.

Diemžēl tieši šādi secinājumi izriet no Jūsu teiktā šai radiointervijā, un ir tikai loģiski — ka jau izdarīti otrdienas laikrakstā "Vakara Ziņas".

Ievērojot iepriekšminēto, es vēlētos Jūs informēt, ka ne pirms šīm, ne arī pirms iepriekšējām vēlēšanām es neesmu pārgriezis vai pat bijis klāt nevienai lentīšu griešanai, neesmu arī piedalījies nevienā apbalvojumu, prēmiju vai kādu dāvinājumu pasniegšanā, vai kādā citā svinīgā pasākumā. Neesmu to darījis apzināti. Tieši Jūsu nosaukto iemeslu dēļ.

Ar cieņu —

1998.gada 28.oktobrī

Roberts Zīle, finansu ministrs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!