• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Konkursi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 29.10.1998., Nr. 321 https://www.vestnesis.lv/ta/id/50499

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Notāru, tiesu ziņas

Vēl šajā numurā

29.10.1998., Nr. 321

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

KONKURSI

Zemkopības ministrija

izsludina konkursu

uz Juridiskā departamenta Juridiskās nodaļas

vecākā referenta vakanto ierēdņa amatu

Prasības pretendentam:

— augstākā juridiskā izglītība;

— labas angļu valodas zināšanas;

— pieredze darbā ar likumprojektiem un normatīvajiem dokumentiem;

— prasme darbā ar datoru.

Pretendentam jāatbilst likuma "Par valsts civildienestu" 6. panta prasībām.

Pieteikumi un ziņas par sevi jāiesniedz Zemkopības ministrijā, Personāla nodaļā Rīgā, Republikas laukumā 2, 21. stāva 2109. kabinetā, tālr.7027545, 7027347. Konkursa termiņš — 20 darba dienas pēc šī sludinājuma publicēšanas laikrakstā "Latvijas Vēstnesis".

Kuldīgas valsts virsmežniecība

izsludina konkursu

uz mežsargu vietām Rudbāržu, Ēdoles

un Kurmāles valsts mežniecībās,

un uz mežziņa vietnieka vietu Skrundas mežniecībā

Prasības pretendentam:

1) vismaz vidējā mežsaimnieciskā izglītība;

2) CV;

3) diploma kopija;

4) kopija no darba grāmatiņas.

Pretendentu pieteikšanās līdz 20.oktobrim Kuldīgas valsts virsmežniecībā Kuldīgā, Dārza ielā 8. Informācija pa tālruni (33)24942.

Ventspils pilsētas pašvaldības bezpeļņas uzņēmums

"Labiekārtošanas kombināts"

rīko konkursus:

1. Par tiesībām saņemt pasūtījumu

Ventspils reģiona jaunās CSA izgāztuves projektēšanai

un esošās izgāztuves "Platene" rekultivācijai.

2. Par tiesībām saņemt pasūtījumu Ventspils reģiona

CSA izgāztuves vietas Vārves pagastā

vai Piltenes pilsētas lauku teritorijā

ietekmes uz vidi novērtējuma sagatavošanai.

Piedāvājumi jāiesniedz līdz 1998.gada 10.novembrim pulksten 16. Dalības maksa Ls 50 par katru konkursu. Materiālus var saņemt p/u "Labiekārtošanas kombināts" Ventspilī, Pils ielā 12, LV–3601, Latvija, tālr.3626920, mob.tālr. 9275951, fakss 3622747.

Centrālā dzīvojamo māju privatizācijas komisija

izsludina konkursu

par tiesībām pārstāvēt

Centrālās dzīvojamo māju privatizācijas komisijas

intereses tiesā un citās valsts un pašvaldības institūcijās

Par konkursa dalībnieku var kļūt juridiska persona, kura nodarbojas ar juridisku pakalpojumu sniegšanu un kurai ir pieredze pārstāvēt citu personu intereses tiesā.

Konkursa noteikumus un informāciju par konkursa norisi var saņemt Rīgā, Mucenieku ielā 3. Pieteikumus konkursam var iesniegt līdz šī gada 16.novembrim. Tālrunis uzziņām 7041907.

Konkursa rezultāti

Nacionālā radio un televīzijas padome un valsts bezpeļņas SIA "Latvijas Televīzija" dara zināmu, ka Televīzijas bērnu seriāla scenāriju konkursa pirmajā kārtā par labākajiem atzīti un izvirzīti konkursa otrajā kārtā šādi autori un to scenāriju projektu pieteikumi: VALDIS RŪMNIEKS ar pieteikumu "Kumeļa ola"; KRISTĪNE DĀBOLA ar pieteikumu "Miers mājās"; ADA BALODE ar pieteikumu "Debešķīgs laiks".

Uzaicinām minētos autorus mēneša laikā kopš šī sludinājuma publicēšanas atbilstoši konkursa nolikuma noteikumiem iesniegt pilnībā izstrādātus seriāla scenārijus pirmajām trim sērijām.

Konkursa rezultāti

Nacionālā Radio un televīzijas padome informē, ka konkursam apraides atļaujas (licences) saņemšanai radio programmas retranslācijai 100,5 MHz UĪV frekvencē Rīgā pieteicies viens pretendents — LR pilsonis RAIMONDS KREICBERGS. Adrese — Jūrmalā, Kadiķu ielā 5.

Minētajā frekvencē viņš piedāvā 24 stundas diennaktī retranslēt BBC World Service programmu. Šī programma tiek izpildīta īsviļņos, vidējos viļņos un UĪV FM frekvencēs visā pasaulē. Katru stundu šajā programmā tiek pārraidītas pasaules ziņas. Lielu popularitāti un atsaucību ieguvuši arī BBC analītiskie un ļoti objektīvie politiskie raidījumi, kā arī raidījumi par biznesa pasauli, kur ir visa jaunākā informācija par pasaules bankām, par dažādu valstu ekonomisko stāvokli un finansu problēmām. Ir plaša informācija par sporta aktualitātēm, tiek pārraidītas tiešās translācijas no futbola spēlēm. Ir arī informācija par jaunākajiem atklājumiem zinātnē un tehnikā. Tiek veidoti izklaidējoši popmūzikas, džeza mūzikas un klasiskās mūzikas raidījumi, literatūras lasījumi un raidlugas.

Eksperimentālā kārtā BBC World Service programma Rīgā tiek retranslēta 100,5 MHz UĪV frekvencē jau kopš 1993.gada. To klausās vēstniecību darbinieki, ārzemju viesi, studenti, kā arī politiskās un biznesa aprindas. Pēc uzvaras konkursā arī turpmāk Rīgā un tās apkārtnē tiks retranslēta nemainīta šī radio programma angļu valodā.

 

 

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!