• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Valsts prezidenta vizīti Varšavā Par iekšlietu ministra vizīti Strasbūrā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 4.11.1998., Nr. 331/332 https://www.vestnesis.lv/ta/id/50554

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Tikai kvalitāte paver ceļu uz pasauli

Vēl šajā numurā

04.11.1998., Nr. 331/332

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

INFORMĀCIJA

Par Valsts prezidenta vizīti Varšavā

Pēc Polijas prezidenta Aleksandra Kvašņevska ielūguma Valsts prezidents Guntis Ulmanis 10.novembrī dosies uz Varšavu, lai piedalītos Polijas neatkarības 80.gadadienas sarīkojumos.

Pēc A.Kvašņevska ielūguma Varšavu 10. un 11.novembrī apmeklēs Latvijas, Igaunijas, Lietuvas, Rumānijas, Ungārijas un Ukrainas prezidenti.

Programmā paredzēts katras valsts prezidenta apsveikums Polijai televīzijā un piedalīšanās svinīgajā koncertā Lielajā teātrī.

Sakarā ar Lāčplēša dienai veltītajiem pasākumiem G.Ulmanis atgriezīsies Rīgā 10.novembra vakarā.

Valsts prezidenta preses dienests

Par iekšlietu ministra vizīti Strasbūrā

Šodien, 4. novembrī, iekšlietu ministrs Andrejs Krastiņš dodas uz Strasbūru, lai 5. un 6. novembrī piedalītos sanāksmē par policijas starptautisko sadarbību cīņā pret organizēto noziedzību un korupciju. Latvijas iekšlietu ministrs sanāksmē uzstāsies ar runu.

Sanāksmē piedalīsies ministri no Viduseiropas, Austrumeiropas un Rietumeiropas valstīm.

1997. gada 10. un 11. oktobrī Strasbūrā Eiropas Padomes valstu un valdību vadītāji, tiekoties otrajā galotņu tikšanās sanāksmē, uzsvēra, ka Eiropā notikušās pārmaiņas dod impulsu ciešākai sadarbībai starp Eiropas demokrātijām — jo īpaši svarīga ir policijas sadarbība cīņā pret korupciju, organizēto noziedzību un narkotiku tirdzniecību visā Eiropā.

Sanāksmes iniciatore ir Krievijas Federācijas iekšlietu ministrija, kas Eiropas Komisijas un Eiropas Padomes kopējās programmas Krievijas Federācijas federālās struktūras, cilvēktiesību aizsardzības mehānismu un juridiskās sistēmas reformas nostiprināšanai ietvaros lūdz Eiropas Padomes Juridisko lietu direktoriātu organizēt augsta līmeņa daudzpusēju sanāksmi par policijas starptautisko sadarbību.

Seminārā tiks apspriesti tādi jautājumi kā Eiropas Padomes iniciatīvas pret organizēto noziedzību, kriminālā situācija Krievijas Federācijā un līdzekļi cīņā pret to, Eiropas valstu reakcija uz pārnacionālo organizēto noziedzību un jauni policijas sadarbības veidi, reģionālā sadarbība, jaunas iniciatīvas Eiropas policiju sadarbībai un starptautiskā sadarbība.

Iekšlietu ministrs Latvijā atgriezīsies 7. novembrī.

Iekšlietu ministrijas

preses un sabiedrisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!