• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta Komitejas 9.novembra sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 10.11.1998., Nr. 336 https://www.vestnesis.lv/ta/id/50678

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru prezidenta rīkojums Nr.330

Par I.Emša komandējumu

Vēl šajā numurā

10.11.1998., Nr. 336

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta Komitejas 9.novembra sēdē

Akceptēts grozījumu projekts likumā "Par valsts nozīmes izglītības, kultūras un zinātnes objektiem un nacionālajām sporta bāzēm" un Latvijas Republikas Augstākās padomes lēmumā "Par nacionālās sporta bāzes statusa piešķiršanu". Nacionālās sporta bāzes statusu paredzēts piešķirt bezpeļņas organizācijas SIA "Olimpiskais centrs "Ventspils"" Ventspils sporta hallei.

Akceptēts noteikumu projekts "Par personu obligātajām medicīniskajām un laboratoriskajām pārbaudēm un obligāto un piespiedu izolēšanu un ārstēšanu". Tie noteiks infekciju slimību sarakstu un kārtību, kādā veicama personu un atsevišķu iedzīvotāju grupu obligātā medicīniskā un laboratoriskā pārbaude, kā arī obligātā un piespiedu izolēšana un ārstēšana, lai novērstu sabiedrībai bīstamu infekciju slimību izplatīšanos.

Akceptēts grozījuma projekts likumā "Par policiju". Grozījumi likumā nepieciešami, lai nodrošinātu policijas palīdzību personu piespiedu izolēšanā un apsardzē, kas ir galējais līdzeklis cīņai ar sabiedrībai bīstamām infekcijas slimībām.

Komiteja akceptēja noteikumu projektu "Noteikumi par minimālo darba algu". Projekts paredz ar 1999. gada 1.janvāri noteikt minimālo mēneša algu 50 latu mēnesī un minimālo stundas tarifa likmi — 0,296 latus.

Akceptēts noteikumu projekts "Meža fondā neietilpstošo koku un krūmu ciršanas noteikumi". Noteikumi paredzēs koku un krūmu ciršanas kārtību pilsētu un lauku apdzīvotajās teritorijās.

Akceptēts rīkojuma projekts "Par kokmateriālu (lietkoksnes) izsniegšanu Baltinavas kristīgajai speciālajai internātskolai". Internātskolas remontam piešķirti 54 kubikmetri kokmateriālu no Valsts meža dienesta Baltinavas mežniecības fondiem.

Akceptēts rīkojuma projekts "Par kokmateriālu (lietkoksnes) izsniegšanu Andrupenes pagasta kokaudzētavai". Kokaudzētavas palīgēku celtniecībai paredzēts piešķirt 90 kubikmetrus kokmateriālu.

Akceptēts rīkojuma projekts "Par Ventspils augstskolas Satversmes apstiprināšanu".

Komiteja akceptēja rīkojuma projektu "Par Banku augstskolas Satversmes apstiprināšanu".

Akceptēts grozījumu projekts Ministru kabineta 1997.gada 30.septembra noteikumos nr.340 "Noteikumi par darba samaksu Iekšlietu ministrijas sistēmas darbiniekiem". Ar šiem grozījumiem paredzēts palielināt iekšlietu sistēmā strādājošo medicīnas darbinieku mēnešalgas, lai pielīdzinātu to atalgojumu citās medicīnas iestādēs strādājošu medicīnas darbinieku algām.

Akceptēts noteikumu projekts "Tahogrāfu uzstādīšanas, pārbaudes, plombēšanas, tipa apstiprināšanas un lietošanas noteikumi".

Komiteja akceptēja likumprojektu "Administratīvā procesa likums".

Valdības preses departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!