• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Latvijas Valsts prezidentam Riga, Pili:. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.11.1998., Nr. 343/344 https://www.vestnesis.lv/ta/id/50781

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Latvijas Valsts prezidentam Rīgā, Pilī: "Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" 33.burtnīcā - Civilprocesa likums LR starptautiskie līgumi - ir iznākusi 9.burtnīca

Vēl šajā numurā

17.11.1998., Nr. 343/344

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Latvijas Valsts prezidentam Rīgā, Pilī:

Papildus 1.lpp.

informācijai

Sirsnīgi apsveicu Jūs un Jūsu līdzpilsones un līdzpilsoņus vācu tautas vārdā sakarā ar Latvijas Republikas dibināšanas 80.gadadienu.

Aizejošajā gadā Jūsu valsts ir apņēmīgi turpinājusi ceļu uz Eiropas un transatlantiskajām struktūrām. Arī rīkojot Baltijas jūras valstu padomes galotņu tikšanos 1998.gada 22. un 23.janvārī Rīgā, Jūsu valsts ir akcentējusi savu apņēmību aktīvi piedalīties Eiropas valstu sadarbībā.

Tādējādi Latvijas Republika var būt pārliecināta par nemainīgu Vācijas atbalstu.

Romāns Hercogs,

Vācijas Federatīvās Republikas prezidents

 

Ļaujiet man Slovēnijas tautas un savā vārdā Jūs sveikt Latvijas valstij tik nozīmīgos svētkos, Latvijas Republikas proklamēšanas astoņdesmitajā gadadienā, novēlot visa laba vēlējumus Jūsu valstij un tās iedzīvotājiem viņu daudzpusīgajā attīstībā un labklājībā.

Es vēlētos izmantot izdevību un izteikt savu pārliecību un ticību par abu valstu draudzīgo attiecību turpinājumu, kas stiprinās abpusējo sapratni un cieņu.

Milans Kučans,

Slovēnijas Republikas prezidents

 

Apsveicam Jūs un Latvijas tautu valsts svētku reizē. Izmantojot šo vienreizējo iespēju, vēlam veselību un laimi Jums personiski un turpmākus panākumus un labklājību valsts iedzīvotājiem.

K. bin Saīds,

Omānas sultāns

 

Apvienoto Nāciju organizācijas vārdā apsveicu visus Latvijas iedzīvotājus valsts neatkarības proklamēšanas astoņdesmitajā gadadienā.

1998.gads Latvijai ir bijis nozīmīgs vairāku iemeslu dēļ. Reģionālās un starptautiskās sadarbības jomā tā ir tuvojusies saviem izvirzītajiem mērķiem. Latvija, kā aktīva ANO dalībniece, šī gada 10.decembrī kopā ar citām ANO dalībvalstīm svinēs Vispārējās cilvēka tiesību deklarācijas parakstīšanas 50.gadadienu.

Vienlīdzības un brīvības principi bija 1918.gadā dibinātās Latvijas Republikas stūrakmeņi. Šie principi saskan ar Vispārējo cilvēka tiesību deklarāciju, un tagad tos stiprina 6.Saeimas pieņemtā Satversmes 8.nodaļa. Ar šo papildinājumu cilvēku pamattiesības ir kļuvušas par Latvijas likumdošanas neatņemamu daļu.

Apsveicu Latviju tās panākumos un esmu pārliecināts, ka tie būs stingrs pamats stipras sabiedrības attīstībai, — sabiedrības, kurā respektē un aizstāv cilvēka tiesības, kurā katrs indivīds var ne tikai celt valsts labklājību, bet arī dalīties tajā.

Jans Sands Sorensens,

ANO pastāvīgais pārstāvis Latvijā

 

ANO Pārtikas un lauksaimniecības organizācijas vārdā atļaujiet apsveikt Jūs valsts svētkos. Vēlu jums veselību un laimi, Latvijas tautai — mieru un labklājību.

Žaks Diufs,

ANO Pārtikas un lauksaimniecības organizācijas ģenerāldirektors

 

Man ir neizsakāms prieks un gods ar visa laba vēlējumiem sveikt Jūs Latvijas Republikas neatkarības proklamēšanas gadadienā.

Jūsu valstij nozīmīgie svētki ļauj man paust pārliecību, ka sadarbība starp Latvijas Republiku, tās iedzīvotājiem un Filipīnu Republiku turpināsies. Savas prezidēšanas laikā darīšu visu, lai atbalstītu abu valstu sadraudzību, veicinot abu pušu labklājību.

Fidels Valdess Ramoss,

Filipīnu Republikas prezidents

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!