• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru prezidents - tiekoties ar Apvienotās Karalistes vēstnieku - tiekoties ar Francijas Republikas vēstnieku - tiekoties ar Norvēģijas Karalistes vēstnieku. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 11.12.1998., Nr. 367/368 https://www.vestnesis.lv/ta/id/50881

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par cilvēktiesību lekciju Latvijas Universitātē Par NATO standartiem atbilstošām kartēm

Vēl šajā numurā

11.12.1998., Nr. 367/368

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru prezidents:

K3.JPG (18955 BYTES)K4.JPG (21246 BYTES) — tiekoties ar Apvienotās Karalistes vēstnieku

Vakar, 10. decembrī, Ministru prezidents Vilis Krištopans tikās ar Lielbritānijas un Ziemeļīrijas Apvienotās Karalistes vēstnieku Latvijā Nikolasu Džeroldu.

Ministru prezidents pateicās vēstniekam par Apvienotās Karalistes premjerministra Tonija Blēra apsveikuma vēstuli sakarā ar stāšanos amatā. V.Krištopans izteica pateicību par Apvienotās Karalistes atbalstu Latvijas virzībai uz Eiropas Savienību, kā arī par sniegto palīdzību reformu veicināšanai Latvijā.

Sarunu gaitā Ministru prezidents un vēstnieks apmainījās domām par iespējamajiem Vīnes tikšanās rezultātiem.

Tika uzsvērts, ka Latvijas un Apvienotās Karalistes divpusējās attiecības attīstās sekmīgi. Notiek starpvalstu vizītes, vērojams ekonomisko un tirdzniecisko sakaru pieaugums.

Puses pārrunāja migrācijas jautājumu problemātiku, kā arī konkretizēja jomas, kurās nepieciešama starpvalstu sadarbības intensificēšana.

K1.JPG (19180 BYTES) — tiekoties ar Francijas Republikas vēstnieku

Vakar, 10. decembrī, Ministru prezidents Vilis Krištopans tikās ar Francijas Republikas vēstnieku Latvijā Bernardu Ponsē.

Vēstnieks apsveica Ministru prezidentu sakarā ar stāšanos amatā, kā arī pauda pārliecību, ka abu valstu sadarbība turpinās sekmīgi attīstīties. Ministru prezidents pateicās par būtisko Francijas atbalstu Latvijas virzībai uz ES.

Ministru prezidents un vēstnieks pārrunāja jautājumus, kas saistīti ar Vīnes tikšanos.

Tika pārrunāta starpvalstu divpusējo attiecību problemātika. Puses izteica kopīgu pārliecību par nepieciešamību stiprināt Latvijas un Francijas ekonomisko sadarbību, īpaši investīciju jomā. Pēc vēstnieka lūguma Ministru prezidents raksturoja privatizācijas procesa norisi Latvijā.

Foto: Arnis Blumbergs, "LV"

K5.JPG (19535 BYTES) — tiekoties ar Norvēģijas Karalistes vēstnieku

Vakar, 10. decembrī, pie Ministru prezidenta Viļa Krištopana atvadu vizītē viesojās Norvēģijas Karalistes vēstnieks Latvijā Knuts Torasens.

K.Torasens uzvēra abu valstu labās attiecības un sekmīgo sadarbību. Viņš augstu novērtēja Latvijā realizētās reformas un izteica pārliecību par to sekmīgu turpināšanu. Vēstnieks savas valsts vārdā apliecināja konsekventu atbalstu Latvijas centieniem integrēties ES un NATO.

Ministru prezidents pateicās par Norvēģijas lielo atbalstu Latvijai un K.Torasenam personīgi par ieguldīto darbu abu valstu draudzības un sadarbības stiprināšanā un novēlēja panākumus turpmākajā darbībā.

Sarunā piedalījās ekonomikas ministrs Ainārs Šlesers, kas informēja vēstnieku par Latvijas ekonomikas attīstību.

Valdības preses departaments

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!