• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Turpināt tradīcijas. Gan darbā, gan svētkos. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 18.12.1998., Nr. 375/380 https://www.vestnesis.lv/ta/id/50998

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Uzņēmuma labā slava un skats nākotnē

Vēl šajā numurā

18.12.1998., Nr. 375/380

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Turpināt tradīcijas. Gan darbā, gan svētkos

10000 latu — uzņēmumu

labdarības pasākumam

Otrdien, 15.decembrī, Latvijas Nacionālajā teātrī notika a/s "Ave Lat Grupa" šā gada lielākais labdarības pasākums — Ziemassvētku ieskaņas koncerts, uz kuru bija aicināti vairāk nekā 800 bijušo darbinieku — pensionāru, lai pateiktos par viņu ilggadējo darbu un ieguldījumu akciju sabiedrībai piederošo uzņēmumu izaugsmē un svētku reizē iepriecinātu viņus ar dāvanām, ko bija kopīgi sarūpējuši visi koncerna uzņēmumi — "Laima", "Uzvara", "Staburadze", "Latvijas balzams", "Rīgas piena kombināts", "Balticovo", "Kaija" u.c.

Koncertā piedalījās Rīgas Doma zēnu koris un Nacionālā teātra aktieri.

Pasākumu atklāja "Ave Lat Grupas" ģenerāldirektora Ērika Masteiko kundze Daina ar meitām, novēlot visiem gaišus svētkus. Arī katra uzņēmuma vadītāji, kas piedalījās šajā pasākumā, teica nelielu uzrunu klātesošajiem, bet galvenais bija pateicība tieši bijušajiem darbiniekiem, kam ilgus gadus darba vieta ir bijusi otrās mājas. Kā teica a/s "Laima" valdes priekšsēdētājs Ivars Kalvišķis, bez viņiem mēs nebūtu nekas, tādēļ mūsu uzdevums ir turpināt celt savu uzņēmumu prestižu un tālāk nest to slavu pasaulē — gan Rietumos, gan Austrumos. A/s "Latvijas balzams" ģenerāldirektors Aleksandrs Ivanovs visiem novēlēja nākamajā gadā būt izturīgiem un tikpat stipriem kā Rīgas melnais balzams.

Visiem labi zināms, ka ne jau katram mūsu sabiedrībā klājas tik labi, kā gribētos, ne visi ir pārtikuši, un tieši pensionāri bieži vien ir tie, kam klājas visgrūtāk. Un tādēļ ir patīkami redzēt, ka vadošie uzņēmumi svētku reizē atceras un godina savus bijušos darbiniekus, jo, kā teica "Balticovo" ģenerāldirektors Valdis Grimze, "mums svētki ir katru dienu, jo mēs ejam uz darbu".

Kopējā noskaņā labi iederējās a/s "Rīgas piena kombināta" pārstāves Rasmas Paupes vēlējums: "Lai mūs visus pavada ticība, cerība un mīlestība!"

Visi "Ave Lat Grupas" uzņēmumi ir ar stabilām tradīcijām. Protams, līdzās labi zināmajiem izstrādājumiem ienāk arī jauni, kuri veiksmīgi ieņem savu vietu ražošanā un sadzīvē, un apsveicama ir šo uzņēmumu aktivitāte arī labdarības pasākumu īstenošanā.

A/s "Hanzas maiznīca" sadarbojas ar bērnu namiem, daudzbērnu ģimenēm un invalīdu biedrībām. Šogad labdarībai ziedota produkcija aptuveni 1000 latu vērtībā. Arī a/s "Laima" iepriecina daudzus — šogad saldumus saņems bērni 29 internātskolās un patversmēs, 9 daudzbērnu ģimeņu biedrībās, Bērnu fonda nodaļās, invalīdu biedrībās, misijā "Pakāpieni" un citur — kopumā šogad "Laima" ziedo aptuveni 4 tonnas saldumu 4000 latu vērtībā.

Pasākuma noslēgumā "Ave Lat Grupas" ģenerāldirektors Ēriks Masteiko pateicās visiem bijušajiem un tagadējiem darbiniekiem par produkcijas nevainojamo kvalitāti, par uzticību, par to, "ko spējam darīt visi kopā, jo tikai kopā mēs varam būt stipri".

Sandra Preisa, "LV"

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!