• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Iesniegumi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 22.12.1998., Nr. 381/383 https://www.vestnesis.lv/ta/id/51037

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Kopsavilkums

Vēl šajā numurā

22.12.1998., Nr. 381/383

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Iesniegumi

Par Aināra Šlesera deputāta mandāta nolikšanu

un Krišjāņa Petera deputāta pilnvaru apstiprināšanu

(Saeimas dok. nr.125)

Saeimas Prezidijam

Saeimas Mandātu un iesniegumu komisija savā 8.decembra komisijas sēdē izskatīja Aināra Šlesera iesniegumu par deputāta mandāta nolikšanu uz laiku, kamēr viņš pilda ministra pienākumus, un Krišjāņa Petera iesniegumu par piekrišanu pildīt 7.Saeimas deputāta pienākumus.

Saeimas Mandātu un iesniegumu komisija lūdz iekļaut Saeimas kārtējās sēdes darba kārtībā Saeimas lēmuma projektu "Par Krišjāņa Petera 7.Saeimas deputāta pilnvaru apstiprināšanu uz laiku, kamēr no Jaunās partijas Vidzemes vēlēšanu apgabala ievēlētie deputāti pilda ministru pienākumus" un izskatīt to sadaļā "Amatpersonu ievēlēšana, apstiprināšana, iecelšana, atbrīvošana vai atlaišana no amata, uzticības vai neuzticības izteikšana".

Mandātu un iesniegumu komisijas

1998.gada 8.decembrī priekšsēdētāja V.Muižniece

 

Par Anatolija Gorbunova deputāta mandāta nolikšanu

un Pētera Apiņa deputāta pilnvaru apstiprināšanu

(Saeimas dok. nr.142)

Saeimas Prezidijam

Saeimas Mandātu un iesniegumu komisija savā 10.decembra komisijas sēdē izskatīja Anatolija Gorbunova iesniegumu par deputāta mandāta nolikšanu uz laiku, kamēr viņš pilda ministra pienākumus, un Pētera Apiņa iesniegumu par piekrišanu pildīt 7.Saeimas deputāta pienākumus.

Saeimas Mandātu un iesniegumu komisija lūdz iekļaut Saeimas kārtējās sēdes darba kārtībā Saeimas lēmuma projektu "Par Pētera Apiņa 7.Saeimas deputāta pilnvaru apstiprināšanu uz laiku, kamēr no savienības "Latvijas ceļš" Vidzemes vēlēšanu apgabala ievēlētie deputāti pilda ministru pienākumus" un izskatīt to sadaļā "Amatpersonu ievēlēšana, apstiprināšana, iecelšana, atbrīvošana vai atlaišana no amata, uzticības vai neuzticības izteikšana".

Mandātu un iesniegumu komisijas

1998.gada 10.decembrī priekšsēdētāja V.Muižniece

 

Par Aijas Počas deputātes mandāta nolikšanu

un Tadeuša Ketlera deputāta pilnvaru apstiprināšanu

(Saeimas dok. nr.161)

Saeimas Prezidijam

Saeimas Mandātu un iesniegumu komisija savā 17.decembra komisijas sēdē izskatīja Aijas Počas iesniegumu par deputātes mandāta nolikšanu uz laiku, kamēr viņa pilda ministra pienākumus, un Tadeuša Ketlera iesniegumu par piekrišanu pildīt 7.Saeimas deputāta pienākumus.

Saeimas Mandātu un iesniegumu komisija lūdz iekļaut Saeimas kārtējās sēdes darba kārtībā Saeimas lēmuma projektu "Par Tadeuša Ketlera 7.Saeimas deputāta pilnvaru apstiprināšanu uz laiku, kamēr no savienības "Latvijas ceļš" Latgales vēlēšanu apgabala ievēlētie deputāti pilda ministru pienākumus" un izskatīt to sadaļā "Amatpersonu ievēlēšana, apstiprināšana, iecelšana, atbrīvošana vai atlaišana no amata, uzticības vai neuzticības izteikšana".

Mandātu un iesniegumu komisijas

1998.gada 17.decembrī priekšsēdētāja V.Muižniece

 

Par Roberta Jurdža deputāta mandāta nolikšanu

un Jura Galerija Vidiņa deputāta pilnvaru apstiprināšanu

(Saeimas dok.nr.162)

Saeimas Prezidijam

Saeimas Mandātu un iesniegumu komisija savā 17.decembra komisijas sēdē izskatīja Roberta Jurdža iesniegumu par deputāta mandāta nolikšanu uz laiku, kamēr viņš pilda ministra pienākumus, un Jura Galerija Vidiņa iesniegumu par piekrišanu pildīt 7.Saeimas deputāta pienākumus.

Saeimas Mandātu un iesniegumu komisija lūdz iekļaut Saeimas kārtējās sēdes darba kārtībā Saeimas lēmuma projektu "Par Jura Galerija Vidiņa 7.Saeimas deputāta pilnvaru apstiprināšanu uz laiku, kamēr no apvienības "Tēvzemei un Brīvībai"/ LNNK Latgales vēlēšanu apgabala ievēlētie deputāti pilda ministru pienākumus" un izskatīt to sadaļā "Amatpersonu ievēlēšana, apstiprināšana, iecelšana, atbrīvošana vai atlaišana no amata, uzticības vai neuzticības izteikšana".

Mandātu un iesniegumu komisijas

1998.gada 17.decembrī priekšsēdētāja V.Muižniece

Par Valda Birkava deputāta mandāta nolikšanu

un Monikas Zīles deputātes pilnvaru apstiprināšanu

(Saeimas dok. nr.163)

Saeimas Prezidijam

Saeimas Mandātu un iesniegumu komisija savā 17.decembra komisijas sēdē izskatīja Valda Birkava iesniegumu par deputāta mandāta nolikšanu uz laiku, kamēr viņš pilda ministra pienākumus, un Monikas Zīles iesniegumu par piekrišanu pildīt 7.Saeimas deputāta pienākumus.

Saeimas Mandātu un iesniegumu komisija lūdz iekļaut Saeimas kārtējās sēdes darba kārtībā Saeimas lēmuma projektu "Par Monikas Zīles 7.Saeimas deputātes pilnvaru apstiprināšanu uz laiku, kamēr no savienības "Latvijas ceļš" Vidzemes vēlēšanu apgabala ievēlētie deputāti pilda ministru pienākumus" un izskatīt to sadaļā "Amatpersonu ievēlēšana, apstiprināšana, iecelšana, atbrīvošana vai atlaišana no amata, uzticības vai neuzticības izteikšana".

Mandātu un iesniegumu komisijas

1998.gada 17.decembrī priekšsēdētāja V.Muižniece

 

Par Viļa Krištopana deputāta mandāta nolikšanu

un Ineses Birznieces deputātes pilnvaru apstiprināšanu

(Saeimas dok. nr.164)

Saeimas Prezidijam

Saeimas Mandātu un iesniegumu komisija savā 17.decembra komisijas sēdē izskatīja Viļa Krištopana iesniegumu par deputāta mandāta nolikšanu uz laiku, kamēr viņš pilda ministra pienākumus, un Ineses Birzenieces iesniegumu par piekrišanu pildīt 7.Saeimas deputāta pienākumus.

Saeimas Mandātu un iesniegumu komisija lūdz iekļaut Saeimas kārtējās sēdes darba kārtībā Saeimas lēmuma projektu "Par Ineses Birznieces 7.Saeimas deputātes pilnvaru apstiprināšanu uz laiku, kamēr no savienības "Latvijas ceļš" Vidzemes vēlēšanu apgabala ievēlētie deputāti pilda ministru pienākumus" un izskatīt to sadaļā "Amatpersonu ievēlēšana, apstiprināšana, iecelšana, atbrīvošana vai atlaišana no amata, uzticības vai neuzticības izteikšana".

Mandātu un iesniegumu komisijas

1998.gada 17.decembrī priekšsēdētāja V.Muižniece

 

Par Karinas Pētersones deputātes mandāta nolikšanu

un Normunda Rudeviča deputāta pilnvaru apstiprināšanu

(Saeimas dok. nr.165)

Saeimas Prezidijam

Saeimas Mandātu un iesniegumu komisija savā 17.decembra komisijas sēdē izskatīja Karinas Pētersones iesniegumu par deputātes mandāta nolikšanu uz laiku, kamēr viņa pilda ministres pienākumus, un Normunda Rudeviča iesniegumu par piekrišanu pildīt 7.Saeimas deputāta pienākumus.

Saeimas Mandātu un iesniegumu komisija lūdz iekļaut Saeimas kārtējās sēdes darba kārtībā Saeimas lēmuma projektu "Par Normunda Rudeviča 7.Saeimas deputāta pilnvaru apstiprināšanu uz laiku, kamēr no savienības "Latvijas ceļš" Rīgas vēlēšanu apgabala ievēlētie deputāti pilda ministru pienākumus" un izskatīt to sadaļā "Amatpersonu ievēlēšana, apstiprināšana, iecelšana, atbrīvošana vai atlaišana no amata, uzticības vai neuzticības izteikšana".

Mandātu un iesniegumu komisijas

1998.gada 17.decembrī priekšsēdētāja V.Muižniece

 

Par Jāņa Gaigala deputāta mandāta nolikšanu

un Jāņa Vētras deputāta pilnvaru apstiprināšanu

(Saeimas dok. nr.166)

Saeimas Prezidijam

Saeimas Mandātu un iesniegumu komisija savā 17.decembra komisijas sēdē izskatīja Jāņa Gaigala iesniegumu par deputāta mandāta nolikšanu uz laiku, kamēr viņš pilda ministra pienākumus, un Jāņa Vētras iesniegumu par piekrišanu pildīt 7.Saeimas deputāta pienākumus.

Saeimas Mandātu un iesniegumu komisija lūdz iekļaut Saeimas kārtējās sēdes darba kārtībā Saeimas lēmuma projektu "Par Jāņa Vētras 7.Saeimas deputāta pilnvaru apstiprināšanu uz laiku, kamēr no savienības "Latvijas ceļš" Rīgas vēlēšanu apgabala ievēlētie deputāti pilda ministru pienākumus" un izskatīt to sadaļā "Amatpersonu ievēlēšana, apstiprināšana, iecelšana, atbrīvošana vai atlaišana no amata, uzticības vai neuzticības izteikšana".

Mandātu un iesniegumu komisijas

1998.gada 17.decembrī priekšsēdētāja V.Muižniece

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!