• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
"Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" - pie Jums dodas 22. burtnīca. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 31.07.1998., Nr. 223/224 https://www.vestnesis.lv/ta/id/51430

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par sociālo budžetu un sociālo apdrošināšanu

Vēl šajā numurā

31.07.1998., Nr. 223/224

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

"Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" — pie Jums dodas 22. burtnīca

Godātie lasītāji, pie Jums dodas šonedēļ jau trešā valsts normatīvo tiesību aktu burtnīca. Tajā publicēti 30.jūnijā izdotie Ministru kabineta noteikumi.

Līdz ar to ir noslēdzies pirmais pusgads, un drīzumā iznāks "LV D" priekšmetu rādītājs b (bēta) par šā gada pirmo un otro ceturksni.

Saskaņā ar Farmācijas likumu izdoti "Medikamentu marķēšanas noteikumi". Tie nosaka marķēšanas prasības izplatīšanai paredzētajiem medikamentiem, izņemot veterinārās zāles. Marķējumam jābūt valsts valodā, taču attiecībā uz ārvalstīs ražotajām zālēm šī prasība stāsies spēkā tikai 2003.gadā. Humānās palīdzības veidā saņemtajiem medikamentiem jābūt uzrakstam valsts valodā "Bezmaksas", un šī prasība stājas spēkā jau ar šā gada 1.septembri. Saskaņā ar Ārstniecības likumu izdoti "Noteikumi par rezidentu sadali un rezidentūras finansēšanu ārstniecības iestādēs". Lai nodrošinātu meliorācijas būvju un ierīču ekspluatāciju un saglabāšanu, izdoti noteikumi par metodiku aizsargjoslu noteikšanai ap šādām būvēm lauksaimniecībā izmantojamās zemēs un meža zemēs. Noteikumi par kārtību, kādā izpildāma muitas procedūra — ievešana pārstrādei, reglamentē atļauju izsniegšanu, preču ievešanas kontroli un prasības iesniegšanu Valsts ieņēmumu dienestā par muitas maksājumu atlikšanu vai atmaksāšanu. Noteikumiem ir astoņi pielikumi ar veidlapu paraugiem un norādījumiem to aizpildīšanai. Grozījumi izdarīti noteikumos "Par muitas un muitas iestāžu ierēdņu amatu atšķirības zīmēm un muitas iestāžu ierēdņu formas tērpiem". Pielikumā doti atšķirības zīmju attēli ar aprakstu: Latvijas muitas emblēma, muitas pazīšanas zīme, Muitas pārvaldes direktora un citu amatu atšķirības zīmes, formas tērpa uzplecis un apkakles zīmotne. Astoņos zīmējumos attēloti formas tērpi sievietēm un vīriešiem: kostīms, uzvalks, virskrekls, džemperis un cepure.

Jūsu "LV"

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!