• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Valsts prezidents. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 30.10.1998., Nr. 322/325 https://www.vestnesis.lv/ta/id/51549

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Konkursi

Vēl šajā numurā

30.10.1998., Nr. 322/325

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Valsts prezidents:

— tiekoties ar 7.Saeimā ievēlēto partiju pārstāvjiem

Valsts prezidents Guntis Ulmanis vakar, 29.oktobrī, Jūrmalas rezidencē tikās ar triju lielāko 7.Saeimā ievēlēto partiju — Tautas partijas, "Latvijas ceļa", "Tēvzemei un Brīvībai"/ LNNK — pārstāvjiem.

Sarunā ar partiju pārstāvjiem Valsts prezidents vēlējās noskaidrot, vai ir iespējama šo partiju vienošanās koalīcijā valdības izveidošanai un kādi būtu šīs vienošanās pamatprincipi.

Pēc tikšanās ar Andri Šķēli, Gundaru Bērziņu, Vili Krištopanu, Induli Bērziņu, Māri Grīnblatu, Jāni Straumi Valsts prezidents secināja, ka nav būtisku iemeslu, lai TP, LC, TB/LNNK nevienotos koalīcijā. G.Ulmanis pauda uzskatu, ka nesaredz programmatiskas pretrunas šādas koalīcijas izveidei, kas stabilā valdībā turpinātu iesākto valsts attīstības gaitu.

Runājot par jaunās valdības iespējamo premjerministra kandidātu, G.Ulmanis uzsvēra, ka izvirzīs valdības veidošanai to Ministru prezidenta kandidātu, kas izrādīs spēju konsolidēt TP, LC, TB/LNNK darbam valdībā. Valsts prezidents sacīja, ka 3.novembrī 7.Saeimas pirmajā sēdē nosauks Ministru prezidenta kandidāta vārdu.

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!