• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Valsts prezidents:. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 30.12.1998., Nr. 388/399 https://www.vestnesis.lv/ta/id/51700

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ziedojumu pārskati

Vēl šajā numurā

30.12.1998., Nr. 388/399

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Valsts prezidents:

— sveicot bērnu vēstuļkonkursa uzvarētājus

Šodien, 30.decembrī, Valsts prezidents Guntis Ulmanis rīko pieņemšanu 12 labāko vēstuļu autoriem, kuri piedalījās konkursā "Lai pasaule būtu labāka, es darītu tā...". Valsts prezidents pasniegs pārsteiguma balvas Gunāram Nikolajevam, Madarai Zdanovičai, Kristapam Čerpinskim, Līgai un Agrim Meļko, Laurai Augustei, Jekaterinai Kotovai, Lindai Rindjonokai, Sintijai Platacei, Ingai Dzenei, Egitai Kancānei un Dagnei Auziņai.

21.decembrī, kad tika iedegta Ziemassvētku egle pie Rīgas pils, Guntis Ulmanis aicināja bērnus izteikt savas pārdomas par to, ko katrs darītu, lai pasaule būtu labāka.

Valsts prezidenta aicinājumam rakstīt vēstules atsaucās ap 200 bērnu no visas Latvijas, kopumā tika saņemtas 100 vēstules. Citi rakstītāji kā dāvanu par vēstulēm saņems ielūgumu nākamgad Zvaigznes dienā apmeklēt teātra "Skatuve" izrādi "Jokdaris Busters", kas ir pagājušā gada labākā bērnu izrāde.

Vēstulēs bērni ir pauduši savas domas par to, ko viņi varētu darīt, lai pasaulē būtu mazāk ļaunuma, lai cilvēki varētu justies laimīgi, kā arī runājuši par ģimeni, Dievu un citiem bērniem tuviem jautājumiem.

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!