• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par NATO ģenerālsekretāra vēstuli Latvijas ārlietu ministram. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 31.01.1997., Nr. 33 https://www.vestnesis.lv/ta/id/51810

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Sludinājumi. Notāru, tiesu ziņas. Konkursi

Vēl šajā numurā

31.01.1997., Nr. 33

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par NATO ģenerālsekretāra vēstuli Latvijas ārlietu ministram

Trešdien, 29.janvārī, ārlietu ministrs Valdis Birkavs ir saņēmis vēstuli no NATO ģenerālsekretāra Havjera Solanas (Javier Solana).

Vēstulē NATO ģenerālsekretārs pateicas par Latvijas militāro spēku piedalīšanos un ieguldījumu IFOR (Implementation Force) operācijās bijušajā Dienvidslāvijā, uzsverot, ka Latvija citu valstu starpā palīdzējusi ieviest stabilitāti Bosnijā. H.Solana apliecinājis, ka mūsu valsts dalība IFOR operācijās stiprinājusi Latvijas un NATO saiknes, padarījusi lietišķāku un padziļinājusi abu pušu sadarbību programmā “Partnerattiecības mieram”.

NATO ģenerālsekretārs pauž pārliecību, ka politiskā solidaritāte un militārā vienotība, ko demonstrējuši IFOR spēki, saglabāsies arī SFOR (Stabilization Force) vienībās, lai turpinātu sākto miera konsolidāciju Bosnijā un Hercegovinā.

Vēstules beigās H.Solana izsaka cerību, ka Latvijas dalība SFOR būs tikpat veiksmīga, un novēl labklājību un panākumus mūsu valstij.

ĀM preses centrs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!