• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Ungārijas prezidenta vizīti. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 28.02.1997., Nr. 61/62 https://www.vestnesis.lv/ta/id/51856

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Turcijā - izjūtās, pārdomās, vērtējumos, atmiņā

Vēl šajā numurā

28.02.1997., Nr. 61/62

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Ungārijas prezidenta vizīti

Nākamnedēļ, 6.un 7.martā, notiks Ungārijas Republikas prezidenta Arpāda Genca valsts vizīte Latvijā. Abām valstīm ir daudz iespēju attīstīt ekonomisku sadarbību, tāpēc Latvija pozitīvi vērtē Ungārijas nodomu Rīgā atvērt Ungārijas tirdzniecības pārstāvniecību, kā arī to, ka Ungārijas prezidentu vizītē pavadīs biznesa pārstāvji. Vizītes laikā paredzēts parakstīt divus līgumus: par sadarbību kultūras, izglītības un zinātnes jomā un par sadarbību terorisma, starptautiskās un organizētās noziedzības un narkotiku izplatības apkarošanā.

Vizītes laikā A.Gencam paredzētas tikšanās ar Latvijas Valsts prezidentu Gunti Ulmani, Ministru prezidentu Andri Šķēli un Saeimas priekšsēdētāju Alfredu Čepāni. Ungārijas prezidents apmeklēs Rīgas Domi un tiksies ar tās priekšsēdētāju, tiksies ar Latvijas un Ungārijas uzņēmējiem un ungāru kopienas pārstāvjiem, apmeklēs Latvijas Akadēmisko bibliotēku, tiksies ar Latvijas radošo savienību pārstāvjiem un kultūras ministru Rihardu Pīku.

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!