• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
"Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" - iznācis 3. rādītājs. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 31.10.1997., Nr. 286 https://www.vestnesis.lv/ta/id/52166

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Austrijas vicekanclera ofciālo vizīti Latvijā

Vēl šajā numurā

31.10.1997., Nr. 286

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

“Latvijas Vēstnesis. Dokumenti” — iznācis 3. Rādītājs g (gamma)

Šīgada trešā ceturkšņa valsts normatīvo aktu Priekšmetu Rādītājs g (gamma) atkal pie mūsu lasītājiem dodas iespiests uz krāsaina papīra. Tas palīdzēs operatīvi sameklēt jebkuru “Latvijas Vēstnesis. Dokumenti” no 19. līdz 23.burtnīcai ievietoto dokumentu. Tie ir astoņi likumi, kas Saeimā pieņemti septembrī — rudens sesijas pirmajās sēdēs, un vairāk nekā simt Ministru kabineta tiesību akti (noteikumi, instrukcijas, ieteikumi un rīkojumi), kas izdoti no 1.jūlija līdz 30.septembrim. Normatīvo aktu nosaukumi sakārtoti alfabēta secībā pēc tematiem: administratīvā teritorija, akcīzes nodoklis, būvniecība, līgumi u.t.jpr. Ja nav zināms pilns dokumenta nosaukums, to var meklēt vairākās vietās. Piemēram, likumu par Latvijas Republikas un Itālijas Republikas līgumu par ieguldījumu veicināšanu un aizsardzību var atrast gan šķirklī “Ieguldījumi”, gan šķirklī “Līgumi”. Katram dokumentam blakus norādīts, kurā “Latvijas Vēstnesis. Dokumenti” burtnīcā un kurā lappusē tas publicēts. Rādītāja beigās atsevišķā sadaļā hronoloģiskā secībā uzskaitīti normatīvie akti, ar kuriem izdarīti grozījumi agrāk pieņemtajos dokumentos: Saeimas izdarītie grozījumi likumos, valdības izdarītie grozījumi likumos (Satversmes 81.panta kārtībā izdotie Ministru kabineta noteikumi) un valdības izdarītie grozījumi tās normatīvajos aktos.

Tāpat kā visas “Latvijas Vēstnesis. Dokumenti” burtnīcas, arī Priekšmetu Rādītāju par katru gada ceturksni mūsu abonenti saņem par brīvu. Pārējie interesenti to var nopirkt laikraksta “Latvijas Vēstnesis” izplatīšanas vietās — skat. pirmās lappuses apakšējā labajā stūrī, pie lielās izsaukuma zīmes! Jūsu “LV”

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!