• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 1996. gada 10. aprīļa rīkojums Nr. 120 "Par valsts akciju sabiedrību "Valsts nekustamā īpašuma aģentūra"". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 30.04.1996., Nr. 74/75 https://www.vestnesis.lv/ta/id/52393

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta rīkojums Nr.128

Par izsoles rezultātu apstiprināšanu

Vēl šajā numurā

30.04.1996., Nr. 74/75

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru kabinets

Veids: rīkojums

Numurs: 120

Pieņemts: 10.04.1996.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta rīkojums Nr. 120

Rīgā 1996.gada 10.aprīlī (prot. nr.21, 28.§)

Par valsts akciju sabiedrību “Valsts nekustamā īpašuma aģentūra”

1. Uz likvidētā Valsts īpašuma fonda bāzes nodibināt valsts akciju sabiedrību “Valsts nekustamā īpašuma aģentūra”.

2. Noteikt, ka valsts akciju sabiedrības “Valsts nekustamā īpašuma aģentūra” pamatdarbība ir valsts nekustamā īpašuma apzināšana, reģistrācija un apsaimniekošana un tās dibināšanas kapitāls ir 500000 latu.

3. Valsts akciju sabiedrības “Valsts nekustamā īpašuma aģentūra” pamatkapitālu veido likvidētā Valsts īpašuma fonda valdījumā esošie valsts īpašumi, kā arī nekustamie īpašumi, kas reģistrēti zemesgrāmatā uz valsts vārda Finansu ministrijas personā. Paredzēt minēto īpašumu pakāpenisku izpirkšanu un tās rezultātā iegūto līdzekļu ieskaitīšanu valsts budžetā.

4. Noteikt, ka valsts akciju sabiedrība “Valsts nekustamā īpašuma aģentūra” atrodas Finansu ministrijas pārziņā un tā ir bijušā Valsts īpašuma fonda tiesību un saistību pārņēmēja.

5. Valsts īpašuma fonda likvidācijas komisijai nodot Valsts īpašuma fonda mantu un valdījumā esošos nekustamos īpašumus valsts akciju sabiedrībai “Valsts nekustamā īpašuma aģentūra”.

6. Finansu ministram:

6.1. līdz 1996.gada 15.aprīlim iesniegt Ministru kabinetam izskatīšanai valsts akciju sabiedrības “Valsts nekustamā īpašuma aģentūra” statūtus un priekšlikumus par valsts akciju sabiedrības padomes sastāvu un ģenerāldirektora kandidatūru;

6.2. līdz 1996.gada 1.maijam iesniegt Ministru kabinetam priekšlikumus par valsts akciju sabiedrības “Valsts nekustamā īpašuma aģentūra” reģistrētā pamatkapitāla palielināšanu, iekļaujot tajā valsts akciju sabiedrības “Rosme” un citu attiecīgo Finansu ministrijas pārziņā esošo valsts uzņēmējsabiedrību valdījumā esošos nekustamos īpašumus.

Ministru prezidents A.Šķēle

Finansu ministrs A.G.Kreituss

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!