• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ārlietu un drošības komitejā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 11.06.1996., Nr. 99 https://www.vestnesis.lv/ta/id/52525

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ekonomikas un finansu komitejā

Vēl šajā numurā

11.06.1996., Nr. 99

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

MINISTRU KABINETA ZIŅAS

Ārlietu un drošības komitejā

Vakar, 10. jūnijā, Ministru kabineta Ārlietu un drošības komiteja akceptēja Latvijas Republikas pierobežas un pierobežas joslas režīma noteikumu projektu. Noteikumi reglamentēs pasākumu kompleksu pret nelikumīgu robežas šķērsošanu ārpus noteiktajām robežšķērsošanas vietām, kā arī pret preču nelikumīgu pārvietošanu pāri valsts robežai.

Akceptēti rīkojuma projekti “Par kompetento institūciju noteikšanu, realizējot Latvijas Republikas valdības un Krievijas Federācijas valdības vienošanos par sadarbību robežapsardzības jautājumos” un “Par kompetento institūciju noteikšanu, realizējot Latvijas Republikas valdības un Baltkrievijas valdības vienošanos par sadarbību robežapsardzības jautājumos”.

Komiteja akceptēja noteikumu projektu “Par valsts robežas šķērsošanas vietu noteikšanu, robežkontroles un robežas pārejas punktu izvietojumu uz Latvijas Republikas robežas”. Noteikumos uzskaitītas valsts robežas šķērsošanas vietas.

Valdības preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!