• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru prezidentam - atjaunotais karogs. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 31.08.1995., Nr. 132 https://www.vestnesis.lv/ta/id/52717

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Indijas ārlietu valsts ministra vizīti Latvijā

Vēl šajā numurā

31.08.1995., Nr. 132

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

INFORMĀCIJA

Ministru prezidentam — atjaunotais karogs

Pirmdien, 28.augustā, Ministru prezidents Māris Gailis iedzina sudraba naglu atjaunotajā Ministru prezidenta karoga kātā. Turpmāk karogs rotās viņa darba kabinetu. Tāpat kā Valsts prezidenta standarts un Saeimas priekšsēdētāja karogs, tas ir balts ar taisno krustu valsts karoga krāsu samēros, taču valsts lielais ģerbonis, kas Prezidenta standartā atrodas centrā un Saeimas priekšsēdētāja karogā — labajā pusē, Ministru prezidenta karogā ir augšējā kreisajā laukumā.

Pēc Ivara Godmaņa un Valda Birkava atjaunotās Latvijas valsts valdību pašlaik vada trešais premjers, bet pavisam kopš Kārļa Ulmaņa, kas bija pirmais 1918.gada 18.novembrī proklamētās Latvijas Republikas Ministru prezidents, šo amatu ieņēmuši 12 valstsvīri. Šai pašā dienā Ovālajā zālē tika atklāta Latvijas Ministru prezidentu portretu galerija. Šai dienā savu fotoattēlu parakstīja arī pašreizējais Ministru prezidents, bet priekšteču portretiem tas tiks pievienots pēc tam, kad valdības groži būs nodoti nākamajam premjeram. Turpmāk šī telpa tiks saukta par Ministru prezidentu zāli.

Foto: Arnis Blumbergs

SKELE1.JPG (14216 BYTES) SKELE2.JPG (20411 BYTES)

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!