• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Valsts prezidenta darba dienas. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 31.10.1995., Nr. 168 https://www.vestnesis.lv/ta/id/52775

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

31.10.1995., Nr. 168

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Valsts prezidenta darba dienas

Vakar, 30. oktobrī, Valsts prezidents Guntis Ulmanis vadīja Nacionālās drošības padomes sēdi, kurā ārlietu, iekšlietu un aizsardzības ministri ziņoja par drošības stāvokli Latvijā un apsprieda dažādus ar valsts drošību saistītus jautājumus.

***

Vakar Valsts prezidents tikās ar Latvijas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Vācijā Andri Ķesteri. Tika runāts par Vācijas sabiedrības attieksmi pret vēlēšanu rezultātiem Latvijā, apspriestas politiskās aktualitātes Latvijā un Vācijā, jautājumi, kas saistās ar divpusējām attiecībām un ar gaidāmo Latvijas valsts vizīti Vācijas Federatīvajā Republikā.

***

Vakar Guntis Ulmanis tikās ar Nacionālā izlīguma bloka pārstāvjiem Ziedoni Čeveru un Ivaru Ķezberu. Tika runāts par jaunās valdības darbības programmu un par valdības struktūras projektu.

***

Šodien Valsts prezidents tiksies ar Jāni Jurkānu un Albertu Kaulu, trešdien paredzamas sarunas ar Nacionālā bloka politiķiem.

Valsts prezidenta preses dienests, A. Buša

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!