• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Iznākusi "LV" dokumentu 18.burtnīca. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 31.10.1995., Nr. 168 https://www.vestnesis.lv/ta/id/52776

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Krišjāņa Barona 160. dzimšanas dienai - "Latvijas tautas un folklora"

Vēl šajā numurā

31.10.1995., Nr. 168

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Iznākusi “LV” dokumentu 18.burtnīca

Pie saviem uzticamajiem abonentiem jau devusies, bet nopietni interesenti vēl var nopirkt (skat. šīs 1.lappuses apakšā, blakus laikraksta pasei, pie lielās izsaukuma zīmes) jaunāko valsts normatīvo likumdošanas aktu burtnīcu, kurā apkopoti no 14.septembra pieņemtie līdz 11.oktobrim izsludinātie likumi un no 19.septembra pieņemtie līdz 11.oktobrim publicētie valdības tiesību akti.

Šoreiz, tātad, likumu klāstā: “Korupcijas novēršanas likums”, “Repatriācijas likums”, “Diplomātiskā un konsulārā dienesta likums”, likums “Par dabas resursu nodokli”, grozījumi likumos par valsts pensijām, par svētku un atceres dienām, par miruša cilvēka ķermeņa aizsardzību un cilvēka audu un orgānu izmantošanu medicīnā, par meža apsaimniekošanu un izmantošanu, par zemes komisijām, grozījumi Kriminālkodeksā un likumi par starptautiskiem līgumiem ar Krievijas Federāciju, Moldovas Republiku, Austrijas Republiku un citām Eiropas valstīm.

Bet Ministru kabineta dokumentu nodaļā noteikumi no nr.279 līdz nr.294, kā arī instrukcija nr.20 par termina “valsts civiliestādes” attiecināšanu. — “LV”

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!