• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ārlietu ministrijas informācija "Par vīzu režīma atcelšanu". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 30.04.1997., Nr. 108/109 https://www.vestnesis.lv/ta/id/52893

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Saeimas nams atvadās no Ivara Ķezbera

Vēl šajā numurā

30.04.1997., Nr. 108/109

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ārlietu ministrija

Veids: informācija

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

informācija

Par vīzu režīma atcelšanu

Vakar, 29.aprīlī, beidzās Latvijas Republikas un Norvēģijas Karalistes delegāciju pirmā sarunu kārta par Līgumu par vīzu režīma atcelšanu un Līgumu par tādu personu atpakaļuzņemšanu, kas ieceļo un uzturas nelegāli. Vakar Latvijas delegācijas vadītājs LR ĀM valsts sekretāra vietnieks Alberts Sarkanis un Norvēģijas delegācijas vadītājs Norvēģijas Ārlietu ministrijas ģenerāldirektora palīgs Sjurs Torgersens ( Sjur Torgersen ) parafēja abus līgumus. Paredzams, ka Līgumu par tādu personu atpakaļuzņemšanu, kas ieceļo un uzturas nelegāli, parakstīs LR iekšlietu ministrs Dainis Turlais vizītes laikā Norvēģijā no 15. līdz 17.maijam. Līgums varētu stāties spēkā 1.jūlijā.

Norvēģijas puse pauda pārliecību, ka arī Līgumam par bezvīzu režīmu starp abām valstīm būtu jāstājas spēkā visdrīzākajā laikā.

Vakar Norvēģijas ekspertu delegācija apmeklēja Grenctāles robežkontroles punktu, kā arī iepazinās ar LR pilsoņu pasu izdošanas kārtību Rīgā, Gogoļa ielā 6.

ĀM preses centrs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!