• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Iznākusi Latvijas starptautisko līgumu kārtējā, 5. burtnīca. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 10.06.1997., Nr. 139/140 https://www.vestnesis.lv/ta/id/52928

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Mūsu valstiskuma pamatā ir - brīvība un neatkarība

Vēl šajā numurā

10.06.1997., Nr. 139/140

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Iznākusi Latvijas starptautisko līgumu kārtējā, 5. burtnīca

“Latvijas Vēstneša” mazās poligrāfijas apgādā nākusi klajā kārtējā šīgada starptautisko līgumu burtnīca. Tajā — seši starptautiskie dokumenti, kas ratificēti Saeimā laikā no 26. marta līdz 15. maijam.

Atbilstoši ratificēšanas datumam hronoloģiskā secībā burtnīcā ievietotas divas starptautiskās konvencijas un četri divpusējie līgumi, kas noslēgti ar Polijas Republiku un Vācijas Federatīvo Republiku. Latviešu un angļu valodā te lasāmas divas konvencijas, kurām pievienojusies Latvijas Republika, — konvencija par kravu starptautiskajos pārvadājumos izmantojamo autotransporta līdzekļu aplikšanu ar nodokļiem un konvencija par pasažieru starptautiskajos pārvadājumos izmantojamo autotransporta līdzekļu aplikšanu ar nodokļiem. Šī gada 8. maijā Saeimā tika ratificēta 1997. gada 10. februārī Varšavā parakstītā Latvijas Republikas un Polijas Republikas vienošanās par 1922.–1938. gadā noslēgtajiem divpusējiem līgumiem. Vienošanās nosaka, kuri šajā laikposmā noslēgtie līgumi tagad zaudē spēku un kuri vēl paliek spēkā līdz jauna līguma noslēgšanai. 5. starptautisko līgumu burtnīcā ietverti arī trīs divpusējie līgumi, kas noslēgti ar Vāciju. Tie ir: 1997. gada 21. februārī parakstītais Latvijas Republikas valdības un Vācijas Federatīvās Republikas valdības nolīgums par savstarpēju atbrīvošanu no nodokļiem starptautiskajos pārvadājumos ar autotransportu, LR un VFR līgums par nodokļu dubultās uzlikšanas novēršanu attiecībā uz ienākuma un kapitāla nodokļiem, kā arī līgums starp Latvijas Republikas valdību un Vācijas Federatīvās Republikas valdību par karā kritušo personu apbedījumiem.

Šo “Latvijas Vēstneša” izdevumu var nopirkt laikraksta redakcijā (Bruņinieku ielā 36), Sludinājumu un reklāmas daļā (Bruņinieku ielā 41), tāpat “LV” kioskā (Bruņinieku un K.Barona ielas krustojumā), kioskos pie “Saktas” puķu tirdziņa un Aspazijas bulvāra un K.Barona ielas krustojumā. Jūsu “LV”

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!