• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Visiem, kam radušās problēmas "Latvijas Vēstneša" abonēšanā 1998.gadam. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 30.12.1997., Nr. 342/345 https://www.vestnesis.lv/ta/id/52992

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Atlikuši divi. Prezidenta pilī vieta ir vienam

Vēl šajā numurā

30.12.1997., Nr. 342/345

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Visiem, kam radušās problēmas “Latvijas Vēstneša” abonēšanā 1998.gadam

*Ziniet: To vēl var izdarīt šodien, 30.decembrī, līdz pl. 20.00, “Dienas” Abonēšanas centra birojos — Rīgā, Marijas ielā 13 un Lāčplēša ielā 1.

*Atcerieties: “Latvijas Vēstnesis” ir mūsu vienīgais oficiālais laikraksts Latvijā, kurš nevis vienkārši publicē vai pārpublicē, bet kā pats pirmais izsludina visus valsts aktus un pēc tam tos profesionāli juridiski apstrādā (norādot precīzu spēkā stāšanās laiku, iekļaujot ērti lietojamā priekšmetu rādītājā) un izdod operatīvās parocīgās burtnīcās.

*Apzinieties: “Latvijas Vēstnesis” ir vienīgais izdevums Latvijā, kurš dara pasaulei zināmus visus likumus, starptautiskos līgumus un valdības noteikumus, instrukcijas, rīkojumus ar visiem pielikumiem.

Tikai “Latvijas Vēstnesī” jau pēc pāris dienām var izlasīt Saeimas plenārsēžu pilnas stenogrammas, ministru atbildes uz deputātu jautājumiem, deputātu, komisiju un frakciju iesniegumus, kā arī pilnīgu Uzņēmumu reģistra, privatizācijas, izsoļu, tiesu, notāru, Latvijas Bankas un citu informāciju.

Tikai “Latvijas Vēstnesī” visdrošāk var atrast nepastarpināti, tieši publicētas Latvijas valstsvīru, diplomātu, ievērojamu cilvēku runas un rakstus vai preses konferencēs un intervijās izteiktas domas.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!