• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
"Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" 24.burtnīca. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 29.12.1995., Nr. 201 https://www.vestnesis.lv/ta/id/53125

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Nāk Jaunais 1996. gads pār Latviju, pār mūsu kontinentu, pār visu pasauli

Vēl šajā numurā

29.12.1995., Nr. 201

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

"Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" 24.burtnīca

Mīļie lasītāji, pie Jums devusies šogad pēdējā valsts normatīvo aktu burtnīca. Tajā ir viens likums, ko 6.novembrī pieņēmusi vēl 5. Saeima, — "Par maternitātes un slimības pabalstiem". Taču 6. Saeima jau pieņēmusi grozījumu šajā likumā, bet Valsts prezidents to vēl nav izsludinājis.

Ministru kabineta dokumenti datēti ar 7.novembri. Starp tiem ir noteikumi par kases operāciju uzskaiti, par uzņēmumu grāmatvedības kārtošanu, par kārtību, kādā noslēdzami ilgtermiņa mežizstrādes līgumi, par dzīvojamo māju privatizācijas vērtības noteikšanu, kā arī noteikumi par to, kā piemērojami likumi "Par valsts un pašvaldību mantas atsavināšanas kārtību" un "Par pievienotās vērtības nodokli". Apstiprināti arī vairāki nolikumi: Pārtikas padomes un Pārtikas centra, kā arī nolikums par valsts emeritētā zinātnieka nosaukuma piešķiršanu.

Redakcijā jau top 25.burtnīca, bet mūsu abonenti to saņems janvārī, tāpat kā 1994.gada 16. un 17.burtnīcu un Rādītāju d (delta) saņēma šī gada abonenti. Tātad šogad pavisam iznākušas 26 normatīvo aktu burtnīcas un četri rādītāji. Tā kā bijām paredzējuši izdot burtnīcas divreiz mēnesī, priecājamies, ka iecerēto esam izpildījuši ar uzviju. Ieguvēji, protams, ir mums uzticīgie abonenti.

Cerībā uz turpmāku sadarbību un vēlot veiksmi Jaunajā gadā — Jūsu "LV"

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!