• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Notāru, tiesu ziņas. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 15.06.1995., Nr. 92 https://www.vestnesis.lv/ta/id/53163

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Sludinājumi, paziņojumi, reklāma

Vēl šajā numurā

15.06.1995., Nr. 92

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Zvērināti notāri

 

Zvērināta notāre Dita Reliņa paziņo, ka NATAĻJA POŅAVINA 1995.gada 9.jūnijā ir atsaukusi pilnvaru, kuru 1995.gada 26.aprīlī ar reģ.nr. 5066 apliecinājusi zvērināta notāre Dita Reliņa un kura bija izsniegta VALENTĪNAI FEOKTISTOVAI pārvaldīt un rīkoties ar zemes īpašumu.l

 

Zvērināta notāre Dace Ozoliņa paziņo, ka MARTA GRĀPĪTE ir atsaukusi pilnvaru, ko viņa izdevusi EDVĪNAM MIĶELSONAM nekustamā īpašuma nostiprināšanai zemesgrāmatā. Pilnvaru 1994. gada 28. aprīlī apliecinājusi zvērināta notāre Dace Ozoliņa un iereģistrējusi ar nr.884.l

 

Zvērināta notāre Ausma Sirmā paziņo, ka ALMA MIGLĀNE, dzīv. Jūrmalā, Turaidas ielā 57a, ir atsaukusi pilnvaras, ko esmu apliecinājusi 1994. gada 19. jūlijā ar reģistra nr.884 un nr.885, ko viņa, ALMA MIGLĀNE, bija izdevusi ANDRIM APŠEM, dzīv. Rīgas rajona Stopiņu pagasta "Saulītēs" un OJĀRAM MIGLĀNAM, dzīv. Jūrmalā, Turaidas ielā 57a.l

 

Zvērināta notāre Ināra Ceiča paziņo, ka VALENTĪNA KORSUKOVA, dzīvojoša Rīgā, Sesku ielā 11/4, dz.38, ir atcēlusi savu pilnvaru, kas izdota 1995.gada 11.maijā NADEŽDAI MAZJĀNEI, dzīvojošai Rīgā, Martas ielā 9, dz. 24. Pilnvara izdota pie zvērinātas notāres Ināras Ceičas ar reģistra nr.5147.l

 

Dokumentu un zīmoga atsaukums

 

Jūrmalas SIA "AIR" nozagto zīmogu, čeku grāmatiņu un veidlapas uzskatīt par nederīgiem ar šī gada 8.jūniju.

SIA "AIR" vadītājs Ādolfs Mihelsons

 

Laulības līgums

 

Jelgavas pilsētas Dzimtsarakstu nodaļā 1995.gada 7.jūnijā reģistrēts laulības līgums nr.2 par laulāto mantiskajām attiecībām. MAIJA KALNIŅA, dzīv. Jelgavas rajona Platones pagasta "Apšeniekos", no vienas puses, un AIVARS KALNIŅŠ, dzīv. Jelgavā, Loku maģistrālē 1-20, no otras puses, 1995.gada 6.jūnijā noslēdza līgumu Jelgavā pie zvērinātas notāres Annas Graudužas.

 

Izsludināts par mirušu

 

Ar Alūksnes rajona tiesas 1995.gada 24.maija spriedumu EDUARDS DONĀTA d. PUGEJS, dzim. 1888.gadā, izsludināts par mirušu.

 

Dzīvs — vai miris

 

Rīgas Vidzemes priekšpilsētas tiesā saņemts pieteikums izsludināt par mirušu ROLANDU AUGUSTU KURAU, dzimušu 1913.gada 28.maijā, kura pēdējā dzīves vieta bija Rīgā, Miera ielā 31a.

Ja R.A.Kurau nav miris, viņam jāierodas Rīgas Vidzemes priekšpilsētas tiesā vai rakstveidā jāpaziņo tiesai sava atrašanās vieta.

Lūdzam visas personas, kurām ir kādas ziņas par R.A.Kurau atrašanās vietu, paziņot par to rakstveidā tiesai trīs mēnešu laikā kopš šī sludinājuma publicēšanas.

 

Rīgas Vidzemes priekšpilsētas tiesā ir saņemts pieteikums izsludināt par mirušu AGRIPINU TUTOĻINU POMOZKINU, dzimušu 1888.gadā.

Ja Agripina Tutoļina nav mirusi, viņai jāierodas Rīgas Vidzemes priekšpilsētas tiesā vai rakstveidā jāpaziņo tiesai sava atrašanās vieta.

Lūdzam visas personas, kurām ir kādas ziņas par Agripinas Tutoļinas atrašanās vietu, paziņot par to rakstveidā tiesai trīs mēnešu laikā kopš šī sludinājuma publicēšanas.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!