• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 14. augusta sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.08.2001., Nr. 119 https://www.vestnesis.lv/ta/id/53254

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta 14. augusta sēdē

Vēl šajā numurā

17.08.2001., Nr. 119

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta 14. augusta sēdē

Turpinājums.

Sākums — "LV" Nr.118, 15.08.2001.

Valdība akceptēja Intelektuālā īpašuma attīstības un tā aizsardzības nodrošināšanas stratēģijas 2001.–2005.gadam projektu. Ekonomikas ministrijai, Finansu ministrijai, Iekšlietu ministrijai, Kultūras ministrijai, Tieslietu ministrijai un Zemkopības ministrijai uzdots atbilstoši kompetencei nodrošināt stratēģijas īstenošanu intelektuālā īpašuma jautājumos. Tieslietu ministrijai kopīgi ar Kultūras ministriju uzdots izstrādāt un mēneša laikā iesniegt Ministru kabinetā konceptuālai izskatīšanai priekšlikumus par stratēģijas īstenošanas uzraudzības mehānismu intelektuālā īpašuma jomā.

Ministru kabinets pieņēma zināšanai informāciju par institūciju, kas atbildīga par Latvijas valsts ģerboņa lietošanas uzraudzību. Tieslietu ministrijai sadarbībā ar Kultūras ministriju un Iekšlietu ministriju uzdots līdz 2001.gada 1.novembrim sagatavot priekšlikumus par grozījumiem normatīvajos aktos, kas saistīti ar Latvijas valsts simbolikas izmantošanu, un iesniegt tos izskatīšanai Ministru kabinetā.

Valdības preses departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!