• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta Komitejas 22. augusta sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 24.08.2001., Nr. 122 https://www.vestnesis.lv/ta/id/53369

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ar ASV apliecinājumiem tālākajā Latvijas ceļā

Vēl šajā numurā

24.08.2001., Nr. 122

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta Komitejas 22. augusta sēdē

22. augustā Ministru kabineta Komiteja akceptēja noteikumu projektu "Bibliotēku finansēšanas normatīvi". Grāmatu un periodisko izdevumu iegādei bibliotēkās paredzēti šādi finansēšanas normatīvi: pašvaldību bibliotēkās ne mazāk kā Ls 0,30 uz vienu iedzīvotāju; pamatizglītības, vispārējās vidējās izglītības un profesionālās izglītības iestāžu bibliotēkās, atbilstīgi īstenojamajai izglītības programmai, ne mazāk kā Ls 7 uz vienu izglītojamo un pedagogu; augstākās izglītības iestāžu bibliotēkās ne mazāk kā Ls 8 uz vienu izglītojamo un pedagogu; pārējās bibliotēkās ne mazāk kā Ls 5 uz vienu reģistrētu bibliotēkas lietotāju. Paredzams, ka noteikumi stāsies spēkā 2003. gada 1. janvārī.

Akceptēts noteikumu projekts "Zāļu labas ražošanas prakses atbilstības novērtēšanas un zāļu labas ražošanas prakses sertifikāta izsniegšanas kārtība zāļu ražošanas uzņēmumiem". Sertifikāts būs dokuments, kas apliecinās zāļu ražošanas un kontroles atbilstību labas ražošanas prakses prasībām konkrētā zāļu ražošanas uzņēmuma zāļu ražotnē.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!