• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Saeimas Prezidijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 24.08.2001., Nr. 122 https://www.vestnesis.lv/ta/id/53381

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta 23.augusta sēdē

Vēl šajā numurā

24.08.2001., Nr. 122

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Saeimas Prezidijā:

2001. gada 13. augusta sēde

1. Sēdē izskatīja deviņus saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.

2. Izskatīja deputātes I.Birznieces iesniegumu par atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma piešķirt deputātei I.Birzniecei neapmaksātu atvaļinājumu šā gada 27.jūlijā un ziņot par to Saeimai nākamajā kārtējā Saeimas sēdē.

3. Pieņēma lēmumu par Saeimas ārkārtas sesijas sasaukšanu 2001.gada 21.augustā.

4. Pieņēma zināšanai informāciju par plānotajiem pasākumiem Saeimā no 13.augusta līdz 19.augustam.

5. Pieņēma zināšanai informāciju par to, ka deputāts J.Šņepsts noliek deputāta mandātu sakarā ar to, ka ir ievēlēts par pašvaldības deputātu.

6. Prezidijs nolēma nodot visām Saeimas frakcijām, Saeimas Ārlietu komisijai, Juridiskajai komisijai un Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijai konferencē "1941.gada 14.jūnija deportācija: noziegumi pret cilvēci" pieņemto nobeiguma dokumentu.

7. Nolēma nodot Saeimas kancelejai Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijas Vides apakškomisijas priekšsēdētāja M.Lujāna iesniegumu par līdzekļu piešķiršanu Vides apakškomisijas darbības nodrošināšanai.

8. Prezidijs nolēma konceptuāli atbalstīt Ārlietu komisijas priekšsēdētāja G.Krasta iesniegumu par iespēju finansiāli atbalstīt Lietuvas Republikas un Igaunijas Republikas parlamentu ārlietu komisiju delegāciju vizīti Latvijā šā gada 6.un 7.septembrī.

9. Pieņēma lēmumu par drošības pasākumiem Latvijas Republikas konstitucionālā likuma "Par Latvijas Republikas valstisko statusu" pieņemšanas 10.gadadienas atzīmēšanas laikā.

10. Apstiprināja izdevumu tāmi Latvijas Republikas konstitucionālā likuma "Par Latvijas Republikas valstisko statusu" pieņemšanas 10.gadadienas atzīmēšanai 2001.gada 21.augustā.

11. Apstiprināja izdevumu tāmi Uzbekistānas un Latvijas parlamentu sadarbības grupas darba vizītei Latvijā no 2001.gada 15.augusta līdz 21.augustam.

12. Apstiprināja izdevumu tāmi Vācijas un Baltijas sadarbības grupas vizītei Rīgā 2001.gada 17.augustā.

13. Izskatīja deputātu iesniegumus un attaisnoja komandējumus:

V.Paeglei (Saeimas 27.jūlija ārkārtas sesijas sēdē);

A.Panteļējevam (Saeimas 5.jūlija ārkārtas sesijas sēdē);

A.Šķēlem (Saeimas 27.jūlija ārkārtas sesijas sēdē);

A.Tiesnesim (Saeimas 27.jūlija ārkārtas sesijas sēdē);

K.Lībanei (Saeimas 27.jūlija ārkārtas sesijas sēdē).

14. Apstiprināja komandējumus:

1) Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas vadītājam R.Ražukam, delegācijas locekļiem M.Sprindžukam, A.Razminovičam un Starpparlamentu attiecību biroja konsultantei I.Sticenko laikā no 2001.gada 2.septembra līdz 4.septembrim uz 10.Baltijas jūras valstu parlamentāro konferenci Greifsvaldē (Vācija);

2) Saeimas Eiropas lietu komisijas priekšsēdētājam E.Inkēnam, komisijas locekļiem I.Birzniecei, V.Lāzo, R.Pīkam un komisijas vecākajam konsultantam I.Solimam laikā no 2001.gada 1.septembra līdz 5.septembrim uz ES un Latvijas Apvienotās parlamentārās komitejas biroja sanāksmi Strasbūrā (Francija);

3) Rietumeiropas savienības asamblejas Latvijas delegācijas sekretāram I.Aizstrautam laikā no 2001.gada 3.septembra līdz 6.septembrim uz Rietumeiropas savienības asamblejas Politiskās komitejas sēdi Bukarestē (Rumānija).

15. Pieņēma zināšanai šādus pārskatus par komandējumiem:

1) Saeimas Stenogrammu nodaļas vecāko tulku G.Caunes un I.Visockas pārskatu par piedalīšanos stažēšanās programmā Briselē (Beļģija) laikā no šā gada 18.jūnija līdz 13.jūlijam;

2) Rietumeiropas savienības asamblejas Latvijas delegācijas vadītājas S.Dreimanes pārskatu par komandējumu uz Franciju.

Saeimas sekretāres biedrs A.Bartaševičs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!