• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Rīgas domes 2001. gada 14. augusta lēmums Nr. 305 "Par transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšanas noteikumu ievērošanas kontroli". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 24.08.2001., Nr. 122 https://www.vestnesis.lv/ta/id/53407-par-transportlidzeklu-apstasanas-un-stavesanas-noteikumu-ieverosanas-kontroli

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Agreement between the Government of the Republic of Latvia and the Government of the Republic of India of the Intergovernmental Commission on Trade, Economic, Scientific, Technological and Cultural Cooperation

Vēl šajā numurā

24.08.2001., Nr. 122

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Rīgas dome

Veids: lēmums

Numurs: 305

Pieņemts: 14.08.2001.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Rīgas dome

Lēmums Nr.305 (prot.Nr.17, 58.§) Rīgā 2001.gada 14.augustā

Par transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšanas noteikumu ievērošanas kontroli

Pamatojoties uz Latvijas Administratīvo pārkāpuma kodeksa 211.3 pantu, Latvijas Republikas likumu "Ceļu satiksmes likums", Latvijas Republikas Ministru kabineta 19.01.1999. noteikumiem Nr.15 "Ceļu satiksmes noteikumi" un Latvijas Republikas Ministru kabineta 17.07.2001. noteikumiem Nr.316 "Kārtība, kādā sastādāms administratīvā pārkāpuma protokols par transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšanas noteikumu pārkāpšanu, noformējams paziņojums un nosūtāma informācija par uzlikto naudas sodu, kā arī iekasējams naudas sods", Rīgas dome nolemj:

1. Pilnvarot Rīgas pašvaldības policiju kontrolēt transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšanas noteikumu ievērošanu.

2. Uzdot Rīgas pašvaldības policijai izveidot Ceļu policijas nodaļu (31 štata vieta) transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšanas noteikumu kontrolei.

3. Piešķirt Rīgas pašvaldības policijas Ceļu policijas nodaļai finansējumu no Rīgas pilsētas pašvaldības īpašuma privatizācijas fonda līdzekļiem Ls 117 026 apmērā.

4. Lūgt Ceļu satiksmes drošības direkcijai sagatavot sadarbības līgumu par informācijas apmaiņu ar Rīgas pašvaldības policijas Ceļu policijas nodaļu un iesniegt Rīgas domē parakstīšanai.

5. Uzdot Rīgas domes Finansu departamenta direktoram Raimondam Krūmiņam organizēt speciāla konta atvēršanu soda naudas iemaksām.

6. Noteikt, ka izskatīt lietas par transportlīdzekļu stāvēšanas un apstāšanās noteikumu pārkāpumiem un uzlikt naudas sodu desmit latu apmērā ir tiesīgas šādas Rīgas pašvaldības policijas amatpersonas un darbinieki:

6.1. Ceļu policijas nodaļas priekšnieks un viņa vietnieks;

6.2. Ceļu policijas nodaļas vecākie inspektori;

6.3. Ceļu policijas nodaļas inspektori.

7. Noteikt, ka ieņēmumi no soda naudas par transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšanas noteikumu pārkāpumiem tiek sadalīti starp Rīgas domi, Rīgas pašvaldības policijas Ceļu policijas nodaļu un Ceļu satiksmes drošības direkciju:

7.1. Rīgas domei – 40%;

7.2. Rīgas pašvaldības policijas Ceļu policijas nodaļai – 30%;

7.3. Ceļu satiksmes drošības direkcijai – 30%.

8. Uzdot Rīgas domes Informācijas un sabiedrisko attiecību nodaļas vadītājam Guntaram Kukulam nodrošināt lēmuma publicēšanu laikrakstos "Latvijas Vēstnesis" un "Rīgas Balss".

9. Noteikt, ka Rīgas pašvaldības policijas Ceļu policijas nodaļa sāk darbību 01.09.2001.

10. Lēmuma izpildi kontrolēt Rīgas domes priekšsēdētājam G.Bojāram.

Domes priekšsēdētājs G.Bojārs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!