• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Šlēsvigas-Holšteinas Ministru prezidentes vizīti Latvijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 5.09.2001., Nr. 125 https://www.vestnesis.lv/ta/id/53614

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Valsts prezidentes vizīti Dienvidāfrikas Republikā

Vēl šajā numurā

05.09.2001., Nr. 125

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Šlēsvigas–Holšteinas Ministru prezidentes vizīti Latvijā

Vakar, 4. septembrī, Latvijā trīs dienu darba vizītē ieradās Vācijas Federatīvās Republikas Šlēsvigas–Holšteinas zemes Ministru prezidente Heide Simone.

Vakar H.Simone piedalījās Latvijas Ministru prezidenta Andra Bērziņa viņai par godu rīkotajās vakariņās.

Šodien, vizītes otrajā dienā, augstā viešņa apmeklēs Rīgas domi un tiksies ar tās priekšsēdētāju Gundaru Bojāru. Pēc tam Heide Simone piedalīsies Šlēsvigas–Holšteinas biroja atklāšanā Rīgā, Vīlandes ielā, un tiksies ar Satiksmes ministrijas valsts sekretāru Vigo Legzdiņu. Pēcpusdienā Šlēsvigas–Holšteinas Ministru prezidente apmeklēs Ķekavas vidusskolu un mūzikas skolu, kā arī sociālās aprūpes centru Ķekavā.

Rīt, vizītes noslēguma dienā, Heide Simone iepazīsies ar Rīgas Vēstures un kuģniecības muzeju un Rīgas Domu, kā arī apmeklēs Gētes institūtu un tiksies ar Latvijas kultūras ministri Kārinu Pētersoni. Dienas vidū viņa piedalīsies Ojāra Pētersona skulptūras "Tilts pār jūru" atklāšanā AB dambī. Šajā ceremonijā paredzētas Heides Simones un Kārinas Pētersones uzrunas.

Šlēsvigas—Holšteinas zemes Ministru prezidentes vizīte Latvijā turpina ļoti nozīmīgu mūsu valsts un Vācijas Federatīvās Republikas attiecību padziļināšanas jomu — Latvijas un Vācijas federālo zemju sadarbību.

Jānis Ūdris, "LV" ārpolitikas redaktors

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!