• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par finansu ministra galvojumu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 7.09.2001., Nr. 126 https://www.vestnesis.lv/ta/id/53681

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Finansu ministrijas rīcību

Vēl šajā numurā

07.09.2001., Nr. 126

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par finansu ministra galvojumu

Finansu ministrs Gundars Bērziņš ir parakstījis galvojumu valsts vārdā Skultes ostas akvatorijas padziļināšanas un hidrotehnisko būvju rekonstrukcijas projekta realizācijai.

Saskaņā ar likumu par budžeta un finansu vadību tikai finansu ministram ir tiesības valsts vārdā izsniegt galvojumus.

Galvojums Skultes ostas pārvaldei izsniegts budžeta likumā paredzētajā apjomā — 600 tūkstoši latu. Valsts garantēto aizdevumu Skultes osta plāno izlietot ostas akvatorija padziļināšanai, kanāla padziļināšanai un paplašināšanai, kā arī Ziemeļu mola remontam, piesaistot arī ostas zemes nomnieku līdzekļus. Šis projekts iekļaujas kopējā Skultes ostas perspektīvās attīstības programmā, kas ostas uzlabošanas pasākumos paredz ieguldīt gan aizņēmumu līdzekļus, gan privāto investoru, gan ostas pārvaldes pašu līdzekļus.

Skultes ostas pārvaldes sniegtais valsts galvojuma nodrošinājums sastāv no divām daļām — Saulkrastu pilsētas domes īpašumā esoša zemes gabala ķīlas, kā arī Valsts kasē tiks atvērts norēķinu konts, uz kuru tiks novirzīti visi ieņēmumi no Ostu likumā minētajām ostas maksām. Nodrošinājumu valsts galvojumam pieprasa Ministru kabineta noteikumi par kārtību, kādā finansu ministrs valsts vārdā sniedz galvojumus.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!