• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par tikšanos ar Iekšlietu ministrijas vadību. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 12.09.2001., Nr. 128 https://www.vestnesis.lv/ta/id/53772

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts prezidente

Vēl šajā numurā

12.09.2001., Nr. 128

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par tikšanos ar Iekšlietu ministrijas vadību

Vakar, 11. septembrī, Ministru prezidents Andris Bērziņš tikās ar Iekšlietu ministrijas vadību. Tikšanās laikā konstatēts, ka Iekšlietu ministrija nav izpildījusi trīs Valdības deklarācijas rīcības plānā paredzētās darbības, 9 likumos un 14 Ministru kabineta protokollēmumos un Ministru prezidenta rīkojumos ietvertos kontroles uzdevumus.

Ministru prezidents atzina, ka ministrija ir paveikusi ievērojamu darbu un ka jūtami uzlabojusies rīcības plāna izpilde, taču uzsvēra, ka jāturpina optimizēt ministrijas likumos un rīkojumos ietverto kontroles uzdevumu izpildi.

Pārrunāti jautājumi par informācijas apmaiņas uzlabošanu starp muitas un Iekšlietu ministrijas struktūrām. Uzsvērta nepieciešamība panākt, lai informācija par tranzīta kravām ātrāk nonāktu no muitas robežsardzes rīcībā.

Iekšlietu ministrijas pārstāvji informēja Ministru prezidentu par austrumu robežas šķērsošanas punktu modernizācijas gaitu. Iekšlietu ministrs informēja, ka atrisināti problēmjautājumi saistībā ar "Siemens" tehnikas piegādēm.

A.Bērziņš iepazinās ar notikušajām un plānotajām speciālā bruņojuma un tehnikas iegādēm iekšlietu struktūru vajadzībām.

Ministru prezidents uzdeva Iekšlietu ministrijai kopīgi ar Izglītības un zinātnes ministriju risināt problēmas, kas saistītas ar Iekšlietu ministrijai nepieciešamo speciālistu sagatavošanu.

Valdības preses departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!