• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ārprāts pār Ameriku, šausmas pār cilvēcību, pret civilizēto pasauli!. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 12.09.2001., Nr. 128 https://www.vestnesis.lv/ta/id/53773

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Latvijā jauni ārvalstu vēstnieki

Vēl šajā numurā

12.09.2001., Nr. 128

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ārprāts pār Ameriku,
šausmas pār cilvēcību,
pret civilizēto pasauli!

Dziļā līdzjūtībā Amerikas Savienoto Valstu tautai:

Latvijas Republikas Valsts prezidente Vaira Vīķe–Freiberga:

Valsts prezidente Vaira Vīķe–Freiberga šodien nosūtīja vēstuli ASV prezidentam Džordžam Bušam, savā un Latvijas tautas vārdā izsakot visdziļāko līdzjūtību ASV prezidentam un tautai saistībā ar terora aktiem Ņujorkā, Vašingtonā un tik daudzu amerikāņu traģisko bojāeju. "Mēs esam satriekti par šo vardarbību pret nevainīgiem cilvēkiem. Mēs kategoriski nosodām šo vēršanos pret cilvēci un lūdzamies par to cilvēku dvēselēm, kas gāja bojā šī drausmīgā nozieguma laikā," raksta prezidente, izsakot līdzjūtību visu bojāgājušo piederīgajiem.

Valsts prezidenta preses dienests

Latvijas Republikas Ministru prezidents Andris Bērziņš:

Ministru prezidents Andris Bērziņš vakar, 11. septembrī, nosūtījis savus visdziļākās līdzjūtības apliecinājumus ASV prezidentam Džordžam Bušam un visai Amerikas tautai sakarā ar terora aktiem ASV.

Saistībā ar traģiskajiem notikumiem Ministru prezidents uzsver: bezprecedenta terora akti vēlreiz apliecina, cik ārkārtēji svarīgi ir koordinēt visu valstu kopējo cīņu pret starptautisko terorismu. Par šo vienu no asākajām šodienas pasaules problēmām A.Bērziņš gatavojas runāt arī no ANO tribīnes tās Ģenerālajā asamblejā nākamajā mēnesī. Latvija ir pievienojusies virknei starptautisko dokumentu par cīņu pret starptautisko terorismu. Mūsu valsts drošības struktūras ir gatavas veikt nepieciešamos pasākumus terorisma apkarošanai, uzsver Ministru prezidents.

Valdības preses departaments

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!