• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Finansu ministrijas rīcības plāna 90 uzdevumiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 19.09.2001., Nr. 132 https://www.vestnesis.lv/ta/id/53963

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par valsts dotācijām pasažieru pārvadājumiem

Vēl šajā numurā

19.09.2001., Nr. 132

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Finansu ministrijas rīcības plāna 90 uzdevumiem

Finansu ministrija (FM) ir laikus izpildījusi visus 90 rīcības plānā minētos uzdevumus, liecina ministrijas apkopotā informācija par rīcības plāna izpildi. Otrdien, 17.septembrī, pie Ministru prezidenta izskatot FM rīcības plāna izpildi, Finansu ministrijas darbs tika novērtēts kā izcils.

“Slodze Finansu ministrijas darbiniekiem ir milzīga, un rīcības plāna uzdevumu izpilde ir tikai neliela daļa no visa lielā darba apjoma. Taču mēs spējam kvalitatīvi veikt uzticētos pienākumus. Esmu apmierināts ar Finansu ministrijas darbu, un šodien to atzinīgi novērtēja arī premjers,” otrdien teica finansu ministrs Gundars Bērziņš.

Papildus rīcības plānā minētajiem pasākumiem Finansu ministrija veic arī daudzus citus uzdevumus, lai nodrošinātu Saeimas pieņemto likumu un Ministru kabinetā pieņemto noteikumu izpildi, kā arī saskaņotu likumdošanas bāzi ar ES prasībām.

Ievērojamu papildslodzi Finansu ministrijai rada prāvā dokumentu aprite. Salīdzinājumam: visā 2000.gadā Finansu ministrijā kopā tika saņemti 12 tūkstoši dokumentu, bet šā gada pirmajos astoņos mēnešos vien jau ministrijā saņemts 13 091 dokuments, nosūtīti 10 457 dokumenti. Bez tam Finansu ministrijai ir jāsniedz savi atzinumi par pilnīgi visiem citu ministriju sagatavotajiem normatīvajiem aktiem.

Šogad Finansu ministrija ir izstrādājusi un iesniegusi Valsts kancelejā kopumā 224 tiesību aktu projektus: 20 likumprojektus (1 jauns likums, 19 grozījumi), 78 noteikumu projektus (42 jauni noteikumi, 36 grozījumi), 46 rīkojumu projektus, 6 koncepcijas, 3 stratēģijas, 68 informācijas, 2 instrukcijas un 1 programmu.

Finansu ministrijas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!