• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Saeimas delegācijas vizīti Nīderlandes Karalistē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 21.09.2001., Nr. 134 https://www.vestnesis.lv/ta/id/54060

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ar valodu, ar asinssaitēm, ar likteni vienoti

Vēl šajā numurā

21.09.2001., Nr. 134

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Saeimas delegācijas vizīti Nīderlandes Karalistē

Svētdien, 23. septembrī, Saeimas priekšsēdētājs Jānis Straume un viņa vadītā delegācija dosies oficiālā vizītē uz Nīderlandes Karalisti, kur atradīsies līdz 26. septembrim.

Vizītes programmā paredzētas tikšanās ar Nīderlandes Karalistes Ģenerālštatu Otrās palātas priekšsēdētāju Jeltji van Ņūvehovenu un Senāta priekšsēdētāja vietnieku Pīteru Borsmu, kā arī ar Nīderlandes Pārstāvju palātas un Senāta Ārlietu komisijas, Eiropas lietu komisijas un Aizsardzības komisijas deputātiem. Paredzams, ka galvenokārt tiks apspriesti jautājumi par Eiropas Savienības attīstību.

Pērn novembrī Latviju oficiālā vizītē apmeklēja Nīderlandes Karalistes Ģenerālštatu Otrās palātas priekšsēdētājas Jeltjes van Ņūvehovenas vadītā parlamentāriešu delegācija, bet pavisam drīz, 29. oktobrī, paredzēta Nīderlandes Karalistes premjerministra Vima Koka vizīte Latvijā.

Saeimas preses dienests mūsu parlamentāriešu vizītes sakarā uzsvēris, ka Nīderlande ir nozīmīga Latvijas politiskās un ekonomiskās sadarbības partnere un ka abu valstu divpusējo attiecību attīstība cieši saistīta ar Nīderlandes labvēlīgo attieksmi un atbalstu Latvijas integrācijas procesam Eiropas Savienībā un NATO.

"LV" informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!