• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par apbalvojumu bijušajam vēstniekam Spānijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 25.09.2001., Nr. 135 https://www.vestnesis.lv/ta/id/54112

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par konkursu pasniedzējiem un zinātniekiem

Vēl šajā numurā

25.09.2001., Nr. 135

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par apbalvojumu bijušajam vēstniekam Spānijā

20. septembrī, Ārlietu ministrijā bijušajam Latvijas vēstniekam Spānijā Oļģertam Pavlovskim tika pasniegts Ministru kabineta Atzinības raksts par ieguldījumu, darbojoties Latvijas diplomātiskajā dienestā.

Pasniedzot Atzinības rakstu, ārlietu ministrs Indulis Bērziņš atzīmēja O.Pavlovska aktīvo darbību, lai Latvija varētu sākt iestāšanās procesu Eiropas Savienībā un pievienošanos Pasaules tirdzniecības organizācijai, kā arī atzinīgi novērtēja O.Pavlovska paveikto Latvijas un Spānijas divpusējo attiecību veidošanā un stiprināšanā. I.Bērziņš uzsvēra O.Pavlovska nozīmīgo ieguldījumu, veidojot sadarbību ar ārzemju latviešu apvienībām — Pasaules brīvo latviešu apvienību, Amerikas latviešu apvienību, Pasaules baltiešu apvienību — un augstu novērtēja O.Pavlovska ieguldījumu, aizstāvot Baltijas valstu inkorporācijas neatzīšanas politiku padomju okupācijas gados.

O.Pavlovskis savu darbību Latvijas diplomātiskajā dienestā sāka 1993. gadā, kļūstot par Ārlietu ministrijas Eiropas Savienības un ārējās tirdzniecības valsts ministru, bet 1997.gadā — par Latvijas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Spānijā.

Ārlietu ministrijas preses centrs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!