• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par konkursu pasniedzējiem un zinātniekiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 25.09.2001., Nr. 135 https://www.vestnesis.lv/ta/id/54113

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par konsultācijām ar Lielbritāniju un Ungāriju drošības politikā

Vēl šajā numurā

25.09.2001., Nr. 135

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par konkursu pasniedzējiem un zinātniekiem

Oksfordas un Kembridžas universitātes sadarbībā ar Atvērtās sabiedrības institūtu Ņujorkā, Sorosa fondu-Latvija un Britu padomi izsludina konkursu pasniedzējiem un zinātniekiem par iespēju veikt pētījumus Kembridžas un Oksfordas universitāšu bibliotēkās un sadarboties ar izvēlētās jomas speciālistiem.

Programma piedāvā: vienu mēnesi vasaras mēnešos studēt Kembridžas universitātes bibliotēkā; vienu mēnesi studēt Oksfordas universitātes bibliotēkā.

Lai gan nosacījumi katrā no universitātēm ir atšķirīgi, programmas ietvaros tiek apmaksāti uzturēšanās un transporta izdevumi, kā arī stipendiāts saņem nelielu naudas summu grāmatu iegādei un kopēšanas izdevumiem.

Pretendentiem ir perfekti jāpārvalda angļu valoda. Programma īpaši atbalsta tos pasniedzējus un pētniekus, kuri strādā pie grāmatas izdošanas vai lekciju kursa sagatavošanas un kuriem līdz šim nav bijusi iespēja studēt ārpus Austrumeiropas valstīm. Šajā programmā nevar pieteikties tie, kuri ir studējuši divus vai vairāk mēnešus laikā no 2000.gada 1. aprīlim līdz 2002.gada 31.martam ārpus šī reģiona.

Pieteikuma anketas un informāciju par Oksfordas un Kembridžas universitāšu stipendiju programmu pasniedzējiem un zinātniekiem var saņemt Valodu mācību centra Izglītības informācijas centrā.

Pieteikuma anketas un visi nepieciešamie dokumenti (divos eksemplāros) pretendentiem iesniedzami līdz 7.novembrim Valodu mācību centra Izglītības informācijas centrā, Smilšu ielā 1/3, Rīgā.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!