• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Vēlreiz par 2002.gada budžeta ieņēmumiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 27.09.2001., Nr. 137 https://www.vestnesis.lv/ta/id/54216

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Administratīvi teritoriālā reforma, tas ir būtisks valsts attīstības ceļš

Vēl šajā numurā

27.09.2001., Nr. 137

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Vēlreiz par 2002.gada budžeta ieņēmumiem

Finansu ministrs Gundars Bērziņš pēc Ministru prezidenta, finansu ministra un Latvijas Bankas prezidenta tikšanās pauda gandarījumu, ka Latvijas Bankas prezidents ir atbalstījis finansu ministra viedokli par nākamā gada budžeta ieņēmumiem, kurus nepamatoti nedrīkst noteikt lielākus, nekā prognozē Finansu ministrija.

Trešdien, 26.septembrī, kā ik nedēļu, tikās Ministru prezidents Andris Bērziņš, finansu ministrs Gundars Bērziņš un Latvijas Bankas prezidents Einars Repše. Sarunas gaitā apspriesta arī nākamā gada budžeta veidošana un nodokļu ienākumu prognozes.

Nākamā, 2002.gada budžetā prognozētais nodokļu ieņēmumu pieaugums ir 74,3 miljoni latu jeb 5%, salīdzinot ar šā gada budžetu, un šis pieaugums pilnībā atbilst ekonomikas attīstības tendencēm valstī un budžeta ieņēmumu pieauguma tempu līdzšinējai dinamikai, uzskata Finansu ministrija.

“Pieņemt nepamatotus lēmumus un ar jau esošo simt miljonu latu izdevumu pieaugumu gribēt iztērēt vēl 102 miljonus neesošas naudas ir vienkārši naivi. Es ieteiktu visiem atgriezties uz zemes, jau iepriekš norādīja finansu ministrs. Pēc viņa domām, ieņēmumu prognozes jau tagad drīzāk var raksturot kā optimistiskas.

Finansu ministrijas preses centrs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!