• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par akreditētām augstskolām un studiju programmām. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 28.09.2001., Nr. 138 https://www.vestnesis.lv/ta/id/54280

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

"Mēs esam spējīgi kopā risināt problēmas"

Vēl šajā numurā

28.09.2001., Nr. 138

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par akreditētām augstskolām un studiju programmām

Augstākās izglītības kvalitātes novērtēšanas centra informācija, centra direktors Juris Dzelme

Piedāvājam iepazīties ar Latvijas augstskolu un studiju programmu akreditācijas rezultātiem. Publicējam visu Latvijas akreditēto augstskolu un studiju programmu sarakstu. Papildus informāciju par augstākās izglītības kvalitātes novērtēšanu un akreditāciju varat meklēt laikrakstā "Izglītība un Kultūra" un Internetā ( www.aiknc.lv).

Vēlreiz saīsinātā veidā atkārtojam laikrakstā "Izglītība un Kultūra" publicēto informāciju par svarīgākajām ar augstskolu akreditāciju saistītajām normām, daļa no kurām ir mainītas 26.12.2000., stājoties spēkā Augstskolu likuma grozījumiem. Attiecībā uz akreditāciju svarīgākais no grozījumiem ir pirmā akreditācijas cikla beigas, jo 2001. gada 17. novembrī paiet seši gadi kopš Augstskolu likuma pieņemšanas un beidzas valsts augstskolām noteiktais pārejas periods, kura laikā valsts augstskolas un to studiju programmas tika pielīdzinātas akreditētām. Saskaņā ar Augstskolu likuma Pārejas noteikumu 4. punktu:

"4. Augstskolas, kuru satversmes ir apstiprinātas līdz 1995.gada 2.decembrim, līdz akreditācijai, bet ne vēlāk kā līdz 2001.gada 17.novembrim ir pielīdzināmas akreditētām augstskolām, un tās ir tiesīgas izsniegt izglītības dokumentu atbilstoši šā likuma 7.panta trešās daļas noteikumiem, kā arī piedalīties Rektoru padomes darbā".

Augstskolu statusu Latvijā nosaka Augstskolu likuma 3. pants:

"3.pants. Augstskolas

(1) Augstskolas ir augstākās izglītības un zinātnes iestādes, kurās īsteno akadēmiskas un profesionālas studiju programmas, kā arī nodarbojas ar zinātni, pētniecību un māksliniecisko jaunradi. Vienā augstskolā var īstenot gan akadēmiskās, gan profesionālās studiju programmas.

(2) Pēc akadēmiskās studiju programmas apgūšanas tiek piešķirts akadēmiskais grāds, pēc doktorantūras studiju programmas apgūšanas - doktora zinātniskais grāds. Pēc profesionālās studiju programmas apgūšanas tiek iegūta profesionālā kvalifikācija un attiecīga līmeņa profesionālais grāds.

(3) Augstskolu iedalījums ir šāds:

1) universitātes tipa augstskolas - augstskolas, kurās studijas notiek un zinātniskie pētījumi tiek veikti augstskolas darbības galvenajiem virzieniem atbilstošajās zinātņu nozarēs vai mākslas jomās;… ir promocijas padomes galvenajos zinātniskās darbības virzienos un darbojas doktorantūra; vairāk nekā pusei no akadēmiskā personāla ir zinātniskie grādi; …

2) neuniversitātes tipa augstskolas - augstskolas, kurās studijas notiek un zinātniskie pētījumi tiek veikti atsevišķās zinātņu, tautsaimniecības, mākslas nozarēs vai mākslas jomās; studijas notiek profesionālās studiju programmās;… var būt promocijas padome (padomes) un darboties doktorantūra. …

(4) Augstskolas tipu nosaka izglītības un zinātnes ministrs saskaņā ar augstskolas priekšlikumiem, Augstākās izglītības padomes un Rektoru padomes atzinumiem.

(5) Izglītības iestāde savā nosaukumā drīkst lietot vārdu "augstskola" tikai pēc tam, kad tā reģistrēta Izglītības iestāžu reģistrā. Augstskola savā nosaukumā vārdu "akadēmija" vai "universitāte" drīkst lietot tikai tad, ja augstskolas satversme apstiprināta šā likuma 10.panta trešajā daļā noteiktajā kārtībā."

1. līmeņa augstāko profesionālo izglītību Latvijā var iegūt ne tikai augstskolās, bet arī koledžās. Augstskolu koledžu statusu nosaka Augstskolu likums.

"25. pants. Augstskolu koled?as

(1) Augstskolas var izveidot koledžas, kurām ir patstāvīgas juridiskās personas tiesības. Augstskolas koledža darbojas uz nolikuma pamata. Augstskolas koledžas nolikumu pieņem augstskolas senāts un apstiprina Izglītības un zinātnes ministrija. Augstskolas koledžas nolikumu izstrādā saskaņā ar šo likumu un Profesionālās izglītības likumu.

(2) Augstskolu koledžu pamatuzdevums ir īstenot pirmā līmeņa profesionālās augstākās izglītības programmas, kas ir daļa no augstskolā apgūstamās otrā līmeņa profesionālās augstākās izglītības programmas, un dot iespēju apgūt ceturto profesionālās kvalifikācijas līmeni. Pirmā līmeņa profesionālās augstākās izglītības programma tiek īstenota pēc vidējās izglītības ieguves. Tās īstenošanas laiks ir divi līdz trīs gadi.

(3) Pirmā līmeņa profesionālās augstākās izglītības programmas izstrādā un apstiprina saskaņā ar šo likumu un Profesionālās izglītības likumu. Augstskolu koledžas īstenoto pirmā līmeņa profesionālās augstākās izglītības programmu akreditē kā studiju programmu, ievērojot šā likuma un Profesionālās izglītības likuma noteikumus. Pirmā līmeņa profesionālās augstākās izglītības programmu akreditācijas noteikumus un kārtību nosaka Ministru kabinets.

(4) Studējošajiem pēc akreditētas pirmā līmeņa profesionālās augstākās izglītības programmas apguves izsniedz valsts atzītu diplomu par pirmā līmeņa profesionālo augstāko izglītību, kurš vienlaikus apliecina arī noteikta profesionālās kvalifikācijas līmeņa ieguvi atbilstoši Profesionālās izglītības likumam. Šāda diploma formu, tā izsniegšanas kritērijus un kārtību nosaka Ministru kabinets."

Augstskolas un to filiāles un pārstāvniecības Latvijā var tikt izveidotas un darboties tikai saskaņā ar Augstskolu likuma 8. panta prasībām:

8.pants. Augstskolu dibināšana, reģistrācija un darbības uzsākšana

(1) Augstskolas var dibināt valsts, pašvaldības, citas juridiskās, kā arī fiziskās personas, tajā skaitā ārvalstu juridiskās un fiziskās personas, ievērojot šā likuma un citu normatīvo aktu noteikumus.

(2) Valsts augstskolas uz izglītības un zinātnes ministra ierosinājuma pamata dibina Latvijas valsts Ministru kabineta personā.

(3) Pašvaldību augstskolas, saskaņojot ar Izglītības un zinātnes ministriju un nozares ministriju, dibina pašvaldības.

(4) Akreditēta augstskola (arī ārvalstī akreditēta augstskola) var atvērt augstskolas filiāles (turpmāk šajā pantā - filiāle) un pārstāvniecības (turpmāk šajā pantā - pārstāvniecība), ievērojot šā likuma un citu normatīvo aktu noteikumus. …

(8) Augstskola, kā arī filiāle uzsāk savu darbību ar dienu, kad tā reģistrēta Izglītības iestāžu reģistrā."

Valstiski atzītu diplomu izsniegšanu un akreditāciju regulē Augstskolu likuma 9. pants:

"9.pants. Augstskolu akreditācija

(1) Izsniegt absolventiem valstiski atzītus diplomus par augstākās izglītības iegūšanu drīkst tikai tās augstskolas, kuras ir akreditētas un kurās apgūst valsts akreditētu studiju programmu. Akreditācija notiek saskaņā ar Ministru kabineta apstiprinātiem akreditācijas noteikumiem, to organizē Izglītības un zinātnes ministrija. Studiju programmas akreditē ne retāk kā reizi sešos gados.

(2) Augstskolu diplomi tiek valstiski atzīti un tajos atļauts izmantot Latvijas Republikas valsts ģerboni pēc attiecīgās augstskolas un studiju programmas akreditācijas un augstskolas satversmes apstiprināšanas Ministru kabinetā vai attiecīgi Saeimā.

(3) Kad saņemts Augstākās izglītības padomes atzinums par akreditāciju, izglītības un zinātnes ministrs izsniedz attiecīgu akreditācijas dokumentu. …"

Lēmumu par augstskolas akreditāciju pieņem Saeimas apstiprinātā Augstākās izglītības padome, lēmumu par studiju programmu akreditāciju - Izglītības un zinātnes ministrijas izveidotā Akreditācijas komisija. Akreditāciju organizē bezpeļņas organizācija "Augstākās izglītības kvalitātes novērtēšanas centrs".

Izglītības iestāžu reģistrā reģistrēta augstākās izglītības iestāde var izsniegt savā vārdā diplomus par licencētu augstākās izglītības studiju programmu apgūšanu. Augstskolu likums pēc 2000. gada 26. decembrī spēkā stājušamies grozījumiem turpmāk pieprasa tikai augstskolu un to filiāļu valstisku reģistrāciju, bet ne licencēšanu, arī privāto augstskolu gadījumā.  Studiju programmas akreditē ne retāk kā reizi  sešos gados. Studiju programmām turpmāk licences būs vajadzīgas visās, arī valsts augstskolās. Studiju programmu izveidošanu un darbību nosaka pirmkārt augstskolu likuma VI nodaļa (55. - 58. panti):

"55.pants. Studiju programmas

(1) Studiju programma ietver visas viena akadēmiskā grāda vai profesionālās kvalifikācijas iegūšanai nepieciešamās prasības. …

(4) Studiju programmas apstiprina augstskolas senāts. Pirms apstiprināšanas organizējama neatkarīga programmu ekspertīze. …

(6) Ikvienas studiju programmas īstenošanai jāsaņem licence Izglītības un zinātnes ministrijā Izglītības likumā noteiktajā kārtībā. Viena mēneša laikā pēc licences saņemšanas studiju programma ierakstāma Izglītības programmu reģistrā.

(7) Studiju programmas akreditējamas Ministru kabineta noteiktajā kārtībā divu gadu laikā no to īstenošanas uzsākšanas dienas un ne retāk kā reizi sešos gados. Viena mēneša laikā pēc akreditācijas Izglītības programmu reģistrā izdarāma atzīme par programmas akreditāciju.

(8) Studiju programmas slēgšanas gadījumā augstskola finansiāli nodrošina studējošajiem iespēju turpināt izglītības ieguvi citā attiecīgās augstskolas vai citas augstskolas studiju programmā.

57.pants. Studiju ilgums

(1) Augstskolās tiek īstenotas akadēmiskās studiju programmas bakalaura vai maģistra grāda iegūšanai. Bakalaura un maģistra studiju programmas tiek veidotas saskaņā ar valsts akadēmiskās izglītības standartu. Bakalaura studiju programmas pilna laika studiju ilgums ir trīs līdz četri gadi, maģistra programmas pilna laika studiju ilgums ir viens vai divi gadi ar noteikumu, ka kopējais bakalaura un maģistra studiju ilgums nav mazāks par pieciem gadiem.

(2) Piektā līmeņa profesionālās kvalifikācijas ieguvei kopējais pilna laika studiju ilgums nav īsāks par četriem gadiem, izņemot tās profesionālās studiju programmas, kuras tiek īstenotas pēc augstskolas koledžas programmas apguves. Profesionālās augstākās izglītības bakalaura grādu piešķir, ja programmas pilna laika studiju ilgums ir vismaz četri gadi. Profesionālās augstākās izglītības maģistra grādu piešķir, ja kopējais studiju ilgums ir vismaz pieci gadi.

(3) Personas, kas ieguvušas bakalaura grādu, ir tiesīgas turpināt studijas maģistra grāda iegūšanai.

(4) Personas, kas ieguvušas maģistra grādu, ir tiesīgas turpināt studijas doktorantūrā doktora grāda iegūšanai. Studiju programmas ilgums doktorantūrā ir trīs līdz četri gadi.

(5) Studiju programmas saturs un satura apjoms, kā arī sasniegumu vērtēšana pilna laika un nepilna laika studijās ir vienāda."

59. pants. Studijās iegūstamie grādi un profesionālā kvalifikācija

(1) Atbilstoši valsts akreditētajai studiju programmai augstskolās iegūst:

1) akadēmisko izglītību un šādus grādus:

a) bakalaurs (akadēmiskais grāds),

b) maģistrs (akadēmiskais grāds),

c) doktors (zinātniskais grāds);

2) ceturtā un piektā līmeņa profesionālo kvalifikāciju un šādus profesionālos grādus:

a) bakalaurs,

b) maģistrs;

(2) Profesionālo kvalifikāciju, kuru var iegūt, pabeidzot vismaz četrgadīgu augstākās izglītības valsts akreditēto studiju programmu, nosaka Ministru kabineta noteikumi.

(3) Zinātniskās kvalifikācijas iegūšana augstskolās notiek saskaņā ar likumu "Par zinātnisko darbību"".

Tātad jāuzsāk visu valsts augstskolu studiju programmu licencēšana, bet tikai visu jauno, jo saskaņā ar Augstskolu likuma pārejas noteikumu 15.punktu:

"15. Likuma 55.panta sestā daļa par ikvienas studiju programmas licencēšanu neattiecas uz tām studiju programmām, kuras šīs normas spēkā stāšanās dienā jau tiek īstenotas. Šīs studiju programmas pielīdzināmas licencētām studiju programmām."

Visas valsts augstskolas ir vismaz vienreiz - dibinot, akceptētas vismaz ar Ministru kabineta lēmumu. Par visu valsts augstskolu darbību valsts uzņēmusies noteiktu gādību un atbildību, tādēļ arī visas valsts augstskolas pašreiz izsniedz valstiski atzītus diplomus.

Kamēr nav pieņemti Augstskolu likumā paredzētie standarti, mūsu un citos līdzīgos pārskatos var rasties atšķirības nosaukumu formulējumos. Dažreiz studiju programmas atšķiras tikai ar studiju ilgumu vai/un studiju uzsākšanas noteikumiem, kurus publicējamajā sarakstā lietotajā saīsinātajā studiju programmas aprakstā neparādām, kas arī jāņem vērā, sarakstu izmantojot.

1. tabula

Latvijā esošo universitātes tipa augstskolu

un to studiju programmu akreditācija

Universitāte Augstskolas Studiju programu
akreditācija akreditācija
Daugavpils Pedagoģiskā universitāte nav ir
Latvijas Lauksaimniecības universitāte nav ir
Latvijas Medicīnas akadēmija nav ir
Latvijas Universitāte ir
n Rīgas Humanitārais institūts   ir ir
Rīgas Tehniskā universitāte ir
n Rīgas Biznesa institūts ir nav
Piezīmes:
Rīgas Humanitārais institūts un Rīgas biznesa institūts ir universitāšu (attiecīgi LU un RTU) struktūrvienības, tāpēc tajos tiek akreditētas tikai studiju programmas (bet ne pati struktūrvienība).
 
2. tabula
Latvijā esošo neuniversitātes tipa valsts augstskolu
un to studiju programmu akreditācija  
Universitāte Augstskolas Studiju programu
akreditācija akreditācija
Banku augstskola ir ir
J.Vītola Latvijas Mūzikas akadēmija nav nav
Latvijas Jūras akadēmija ir ir
Latvijas Kultūras akadēmija ir ir
Latvijas Mākslas akadēmija ir ir
Latvijas Nacionālās aizsardzības akadēmija nav nav
Latvijas Policijas akadēmija ir ir
Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmija ir ir
Liepājas Pedagoģijas akadēmija ir ir
Rēzeknes Augstskola ir ir
Rīgas Ekonomikas augstskola ir ir
Rīgas Juridiskā augstskola ir ir
Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības
augstskola nav ir
Ventspils Augstskola ir ir
Vidzemes Augstskola ir ir
Piezīmes:
Rīgas Ekonomikas augstskola un Rīgas Juridiskā augstskola ir dibinātas un darbojas saskaņā ar starptautiskiem līgumiem.
3. tabula
Latvijā esošo juridisko personu dibināto augstskolu
(privāto un pašvaldību) un to studiju programu
akreditācija un satversmju apstiprināšana.
Augstskola Augstskolas Studiju Augstskolas
akreditācija programu satversmes
akreditācija apstiprinā-
šana MK
Baltijas Krievu institūts ir ir ir
Biznesa augstskola "Turība" ir ir Skat. piezīmi
Biznesa institūts   "RIMPAK Livonija" ir ir ir
Ekonomikas un kultūras augstskola ir ir nav
Informācijas sistēmu menedžmenta
augstskola ir ir nav
Latvijas Evaņģēliski luteriskā kristīgā
akadēmija ir ir nav
Psiholoģijas augstskola
"Cilvēka pētniecības centrs" nav ir nav
Rīgas Aeronavigācijas institūts ir ir nav
Rīgas Starptautiskā ekonomikas un
biznesa administrācijas augstskola ir ir ir
Sociālā darba un sociālās pedagoģijas
augstskola "Attīstība" ir ir ir
Sociālo tehnoloģiju augstskola ir ir ir
Starptautiskais praktiskās
psiholoģģijas institūts ir ir nav
Transporta un sakaru institūts nav nav nav
Piezīme:
Biznesa augstskolas "Turība" satversme akceptēta Ministru kabineta komitejā.
 
Akreditētās augstskolas
un studiju programmas (līdz 07.09.2000.)
Universitātes
 
Daugavpils Pedagoģiskā universitāte
Vienības iela 13, LV-5407, Daugavpils, Tālr. 5422180, Fakss 5422890, E-pasts dpu@dpu.lv, Mājas lapa www.dpu.lv
 
Bakalaura studiju programma
Nosaukums / Licencēta Akreditēta Publicēšanas
Piešķiramā . . datums
kvalifikācija no līdz no līdz "Izglītībā un
kultūrā"
Dabas zinātnes
Datorzinātnes
Dabas zinātņu bakalaurs
datorzinātnē
pilna laika 26.12.00. 29.06.00. 31.12.06. 13.07.00.
Matemātika
Dabas zinātņu
bakalaurs matemātikā
pilna laika 26.12.00. 29.06.00. 31.12.06. 13.07.00.
Humanitārās zinātnes
Filoloģija
Humanitāro zinātņu
bakalaurs filoloģijā
(latviešu, krievu,
angļu vai vācu filoloģija)
pilna laika 26.12.00. 19.10.00. 31.12.06. 23.05.01.
Vēsture
Humanitāro zinātņu
bakalaurs vēsturē
pilna laika 26.12.00. 29.06.00. 31.12.06. 13.07.00.
Skolotāju izglītība un izglītības zinātnes
Pedagoģija
Izglītības zinātņu
bakalaurs pedagoģijā
pilna laika 26.12.00. 10.06.99. 31.12.05. 08.07.99.
Sociālās zinātnes
Ekonomika
Sociālo zinātņu
bakalaurs ekonomikā
pilna laika 26.12.00. 04.11.99. 31.12.05. 02.03.00.
Psiholoģija
Sociālo zinātņu
bakalaurs psiholoģijā
pilna laika 26.12.00. 10.06.99. 31.12.05. 08.07.99.
 
Maģistra studiju programma
Dabas zinātnes
Datorzinātnes
Dabas zinātņu
maģistrs datorzinātnē
pilna laika 26.12.00. 29.06.00. 31.12.02. 13.07.00.
Matemātika
Dabas zinātņu
maģistrs matemātikā
pilna laika 26.12.00. 29.06.00. 31.12.06. 13.07.00.
Humanitārās zinātnes
Filoloģija
Humanitāro zinātņu
maģistrs filoloģijā
(latviešu, krievu, angļu
vai vācu filoloģija)
pilna laika 26.12.00. 19.10.00. 31.12.06. 23.05.01.
Vēsture
Humanitāro zinātņu
maģistrs vēsturē
pilna laika 26.12.00. 29.06.00. 31.12.02. 13.07.00.
Skolotāju izglītība un izglītības zinātnes
Pedagoģija
Izglītības zinātņu
maģistrs pedagoģijā
pilna laika 26.12.00. 10.06.99. 31.12.05. 08.07.99.
 
Sociālās zinātnes
Ekonomika
Sociālo zinātņu
maģistrs ekonomikā
pilna laika 26.12.00. 11.04.99. 31.12.01. 02.03.00.
 
Doktora studiju programma
Humanitārās zinātnes
Literatūrzinātne
Filoloģijas doktors
literatūrzinātnē
pilna laika 26.12.00. 19.10.00. 31.12.06. 23.05.01.
Valodniecība
Filoloģijas doktors
valodniecībā
pilna laika 26.12.00. 19.10.00. 31.12.02. 23.05.01.
 
Profesionālā studiju programma
Dabas zinātnes
Programmēšana
Programmētājs
pilna laika 26.12.00. 29.06.00. 31.12.06. 13.07.00.
Skolotāju izglītība un izglītības zinātnes
Angļu valodas un
franču valodas skolotājs
Angļu valodas un
franču valodas skolotājs
pilna laika 26.12.00. 19.10.00. 31.12.06. 23.05.01.
Angļu valodas un
poļu valodas skolotājs
Angļu valodas un
poļu valodas skolotājs
pilna laika 26.12.00. 19.10.00. 31.12.06. 23.05.01.
Angļu valodas un
vācu valodas skolotājs
Angļu valodas un
vācu valodas skolotājs
pilna laika 26.12.00. 19.10.00. 31.12.06. 23.05.01.
Angļu valodas un
zviedru valodas skolotājs
Angļu valodas un
zviedru valodas skolotājs
pilna laika 26.12.00. 19.10.00. 31.12.06. 23.05.01.
Fiziskās audzināšanas
skolotājs
Fiziskās audzināšanas
skolotājs
pilna laika 26.12.00. 10.06.99. 31.12.05. 08.07.99.
Ģeogrāfijas skolotājs
Ģeogrāfijas skolotājs
pilna laika 26.12.00. 10.06.99. 31.12.01. 08.07.99.
Informātikas skolotājs
Informātikas skolotājs
pilna laika 26.12.00. 29.06.00. 31.12.06. 13.07.00.
Izglītības psihologs
Izglītības psihologs
pilna laika 26.12.00. 10.06.99. 31.12.05. 08.07.99.
Krievu valodas un
literatūras skolotājs
Krievu valodas un
literatūras skolotājs
pilna laika 26.12.00. 19.10.00. 31.12.06. -
Kultūrvēstures skolotājs
Kultūrvēstures skolotājs
pilna laika 26.12.00. 29.06.00. 31.12.06. 13.07.00.
Ķīmijas skolotājs
Ķīmijas skolotājs
pilna laika 26.12.00. 10.06.99. 31.12.01. 08.07.99.
Latviešu valodas un
literatūras skolotājs
Latviešu valodas un
literatūras skolotājs
pilna laika 26.12.00. 19.10.00. 31.12.06. 23.05.01.
Mājturības skolotājs
Mājturības skolotājs
pilna laika 26.12.00. 10.06.99. 31.12.05. 08.07.99.
Matemātikas skolotājs
Matemātikas skolotājs
pilna laika 26.12.00. 29.06.00. 31.12.06. 13.07.00.
Mūzikas skolotājs
Mūzikas skolotājs
pilna laika 26.12.00. 10.06.99. 31.12.05. 08.07.99.
Pirmsskolas skolotājs
Pirmsskolas skolotājs
pilna laika 26.12.00. 10.06.99. 31.12.05. 08.07.99.
Sākumskolas skolotājs
Sākumskolas skolotājs
pilna laika 26.12.00. 10.06.99. 31.12.05. 08.07.99.
Sociālo zinātņu skolotājs
Sociālo zinātņu skolotājs
pilna laika 26.12.00. 29.06.00. 31.12.06. 13.07.00.
Svešvalodas skolotājs
Svešvalodas skolotājs
pilna laika 26.12.00. 19.10.00. 31.12.06. 23.05.01.
Vācu un angļu valodas
skolotājs
Vācu un angļu valodas
skolotājs
pilna laika 26.12.00. 19.10.00. 31.12.06. 23.05.01.
Vācu valodas skolotājs
Vācu valodas skolotājs
pilna laika 26.12.00. 19.10.00. 31.12.06. 23.05.01.
Vācu valodas un poļu
valodas skolotājs
Vācu valodas un poļu
valodas skolotājs
pilna laika 26.12.00. 19.10.00. 31.12.06. 23.05.01.
Veselības mācības
skolotājs
Veselības mācības
skolotājs
pilna laika 26.12.00. 10.06.99. 31.12.01. 08.07.99.
Vēstures skolotājs
Vēstures skolotājs
pilna laika 26.12.00. 29.06.00. 31.12.06. 13.07.00.
Vēstures skolotājs
Vēstures skolotājs
pilna laika 26.12.00. 29.06.00. 31.12.06. 13.07.00.
Vizuālās mākslas skolotājs
Vizuālās mākslas skolotājs
pilna laika 26.12.00. 10.06.99. 31.12.05. 08.07.99.
Vizuālās mākslas skolotājs
Vizuālās mākslas skolotājs
pilna laika 26.12.00. 10.06.99. 31.12.05. 08.07.99.
Sociālās zinātnes
Ekonomists
Ekonomists
pilna laika 26.12.00. 04.11.99. 31.12.01. 02.03.00.
 
Latvijas Lauksaimiecības universitāte
Lielā iela 2, LV-3001, Jelgava, Tālr. 3022584, Fakss 3027238, E-pasts rector@inka.cs.llu.lv, Mājas lapa www.cs.llu.lv
 
Bakalaura studiju programma
Nosaukums / Licencēta Akreditēta Publicēšanas
Piešķiramā . . datums
kvalifikācija no līdz no līdz "Izglītībā un
kultūrā"
Inženierzinātnes
Būvniecība
Inženierzinātņu
bakalaurs būvzinātnē
pilna laika 26.12.00. 07.03.01. 31.12.07. 23.05.01.
Pārtikas zinības
Inženierzinātņu
bakalaurs pārtikas zinātnē
pilna laika 26.12.00. 16.05.01. 31.12.07. 07.06.01.
Vides zinātne
Vides zinātņu bakalaurs
vides saimniecībā un
inženierzinātnē
pilna laika 26.12.00. 16.05.01. 31.12.07. 07.06.01.
Zemes ierīcība
Inženierzinātņu
bakalaurs zemes ierīcībā
pilna laika 26.12.00. 28.03.01. 31.12.07. 23.05.01.
Lauksaimniecība
Lauksaimniecība
Lauksaimniecības zinātņu
bakalaurs lauksaimniecībā
pilna laika 26.12.00. 06.04.00. 31.12.06. 22.06.00.
Sociālās zinātnes
Ekonomika
Sociālo zinātņu
bakalaurs ekonomikā
pilna laika 26.12.00. 18.06.97. 31.12.03. 31.07.97.
 
Maģistra studiju programma
Inženierzinātnes
Ainavu arhitektūra
Inženierzinātņu
maģistrs arhitektūrā
pilna laika 26.12.00. 06.06.01. 31.12.07. 05.07.01.
Būvzinātne
Inženierzinātņu
maģistrs būvzinātnē
pilna laika 26.12.00. 07.03.01. 31.12.07. 23.05.01.
Ģeodēzija
Inženierzinātņu
maģistrs ģeodēzijā
pilna laika 26.12.00. 28.03.01. 31.12.03. 23.05.01.
Hidroinženierzinātne
Inženierzinātņu maģistrs
hidroinženierzinātnēs
pilna laika 26.12.00. 16.05.01. 31.12.07. 07.06.01.
Pārtikas zinības
Inženierzinātņu
maģistrs pārtikas zinātnē
pilna laika 26.12.00. 16.05.01. 31.12.03. 07.06.01.
Vides inženierzinātne
Inženierzinātņu maģistrs
vides inženierzinātnēs
pilna laika 26.12.00. 16.05.01. 31.12.03. 07.06.01.
Zemes ierīcība
Inženierzinātņu
maģistrs zemes ierīcībā

Turpmāk vēl

 

 

pilna laika 26.12.00. 28.03.01. 31.12.07. 23.05.01.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!